Wat doen wij

Belangenbehartiging

BV Leiden zit aan tafel met stadspartners en de gemeente om de belangen van onze ondernemers te behartigen. We brengen de problemen waar onze ondernemers tegenaan lopen in kaart, signaleren toekomstige ontwikkelingen in de gemeente en provincie, lobbyen en spreken in bij de raad en onderhouden contact met andere partners en belanghebbenden. Wij werken hiervoor nauw samen met Ondernemend Leiden (OL), de Koepel Leidse Regio en VNO-NCW Rijnland.

 

Op dit moment zet BV Leiden zich in voor betere bereikbaarheid en parkeergelegenheid, de mogelijkheid tot behoud -en uitbreiding van bedrijventerreinen, en het vergroten van de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt.

 

Evenementen

Om de onderlinge contacten tussen onze leden te versterken organiseert BV Leiden maandelijks een netwerkactiviteit. Onze activiteiten hebben een divers karakter: naast gezellige netwerkbijeenkomsten als een vaartocht, BBQ  of pubquiz organiseren we verdiepende bijeenkomsten waar we kennis delen door middel van bijvoorbeeld workshops en masterclasses.

 

Wil je een introducé meenemen of zelf als introducé komen kijken en onze evenementen beleven? Stuur een mailtje naar Irene i.slats@bvleiden.nl en voel je welkom!

Ledenservice

Leden van BVL krijgen binnen de vereniging een platform via onze website, nieuwsbrief etc. Bijeenkomsten georganiseerd door onze leden worden op de activiteitenkalender geplaatst en op de website gepromoot. BV Leiden heeft een eigen besloten Facebookpagina waarop leden online informatie, kennis en content kunnen uitwisselen. Ook zijn we actief op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.


Nieuwe leden en hun aandragers bieden we een voucher van €100,= aan, in te wisselen bij een van de bij ons aangesloten ondernemers. Lees meer over deze actie op www.vanhandtothandel.nl

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885