Van hand tot handel

Eén van de uitgangspunten van BV Leiden is leden met elkaar verbinden.

 

Met een nieuw initiatief VAN HAND TOT HANDEL willen wij dat nog meer stimuleren.

Elk lid dat een nieuw lid aanbrengt, ontvangt als beloning een voucher ter waarde van € 100 te besteden bij een ander BVL-lid. Breng jij meer leden aan dan heb je elke keer recht op de voucher van € 100 (incl. btw).

Het nieuwe lid heeft dezelfde keuze.

 

 

Hoe werkt het?

 

Ben je nieuw lid of aanbrenger van nieuw lid?
Als nieuw lid of aanbrenger van een nieuw lid ontvang je een voucher. Je maakt een keuze waar je de voucher wilt inwisselen en jij verstrekt jouw voucher aan het BVL-lid waar jij de dienst gaat afnemen. Je kunt hier zien welke specifieke aanbiedingen er zijn van de leden, los van hun gewone dienstverlening.

 

De verkoper of dienstverlener
Eén van de (nieuwe) leden wil bij jou zijn voucher inwisselen. Vul het formulier onderaan deze pagina in om je voucher in te dienen. Geef het nummer van de voucher door, na verwerking en goedkeuring  van BVL kun je een factuur van € 100 (inclusief btw), sturen naar het lid wat de voucher heeft ingeleverd (voor de btw aftrek) en een afschrift van de factuur naar BV Leiden t.a.v. Irene Slats- van Ommen sturen. BVL betaalt de factuur aan jou.

 

Het aanbod
Ieder BVL-lid heeft de mogelijkheid om op de pagina zijn specifieke AANBIEDING ter waarde van € 100 (inclusief btw) te plaatsen.

 

Een unieke mogelijkheid om je dienstverlening of product onder de aandacht te brengen en je mede BVL-leden te verleiden om de voucher vooral bij jou in te wisselen en op die manier met elkaar in contact te komen.

 

Wat levert het op?

·       Een win-win-win situatie. Nieuwe en bestaande leden krijgen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier gebruik te maken van elkaars dienstverlening.

·       Het stimuleert leden om nieuwe leden aan te brengen. Het levert je elke keer een voucher op van € 100

·       Nieuwe leden hebben meteen de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met het aanbod van de andere leden

·       Hoe meer leden BV Leiden heeft, hoe waardevoller je eigen lidmaatschap wordt

·       Een specifieke aanbieding plaatsen levert je extra aandacht op via de BVL-website

·       Leden leren elkaar beter kennen

 

Overzicht van de aanbiedingen, klik hier.

 

Heb je een voucher ingenomen en wil je deze verzilveren, neem dan contact op met Irene: i.slats@bvleiden.nl