Van hand tot handel aanbiedingen

Naast de reguliere diensten van de BVL leden, hieronder een aantal aanbiedingen wat u voor de voucher t.w.v. € 100 (inclusief btw) kunt krijgen.

 

Als ondernemer zélf even tijd vrij maken voor je gezondheid is erg belangrijk. Daarom biedt Marike.life een personal training aan met een health check en een massage. Dit zal op onze locatie twee uur duren en is ter waarde van 150 euro.

 

 

In bezit van een BV Leiden voucher?
Bij Boutique Hotels Van Leyden krijg je €100,00 korting op jouw vergadering, diner, borrel of hotelkamer! Maak indruk op je klant! Wij verzorgen de rest.

Als je net zoals wij, meer dan 25 jaar actief bent in de wereld van automatisering, dan mag je wel van enige ervaring spreken. Ervaring en kennis, die echt nodig is. Met een simpele website, ga je de oorlog niet winnen! Daar willen wij jouw bedrijf graag bij helpen!
Wij bieden een gratis intake gesprek aan t.w.v. € 100,- Als hier een offerte uit voortvloeit, dan geven wij een extra waardecheque t.w.v. € 500,-!
Twee aanbiedingen ter waarde van € 100

1 – Social media goed inzetten, kan een ware worsteling zijn. Met deze Quickscan van je huidige social media activiteiten geef ik je tips en advies hoe het eventueel anders en beter kan.

2 – Moeite met het bedenken van content? In een sessie van een uur bedenken we samen welke content jij wilt delen met je klanten en maken we een begin met het maken van een contentkalender.

 

 

 

De CommunicatieHelpdesk helpt ondernemers om hun doelen te realiseren met een goede communicatiestrategie en een stok achter de deur. Aanbieding voor BVL-leden (met voucher): twee uur sparren over jouw communicatie en hoe je ervoor zorgt dat jouw klanten je weten te vinden, t.w.v. € 195,-.

 

 

 

Mr. Annemieke Stoop van Stoop Advocatuur is sinds 2002 volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht. Leden van B.V. Leiden met een voucher kunnen vrijblijvend gebruik maken van een adviesgesprek van één uur, ter waarde van € 195. Van arbeidsovereenkomst tot ontslag: als het om arbeidsrecht gaat kunt u bij Annemieke terecht.

 

 

Succesvol verkopen in minder tijd en met een beter resultaat? Meer klanten met slimmere marketing? Omzetcoach.nl helpt jou bij het behalen van je omzetgroeidoelstellingen. De voucher van 100,- kun je gebruiken om deel te nemen aan onze LinkedIn for Business workshop (normale prijs 197,- ex btw) of inwisselen voor een omzetgroeigesprek + omzetscan. Contact via info@omzetcoach.nl.

Gefeliciteerd met uw voucher!
Met een brede glimlach toeren op een Solex, E-scooter of TukTuk vanaf Have Fun Events. Kom genieten met familie, vrienden, collegae of klanten en maak gebruik van € 100,- korting en gratis koffie / thee met appelgebak! Met wie komt u plezier maken?
Reserveren kan via www.havefunevents.nl/groepsuitje, info@havefunevents.nl of 085 4874400.
 

Een luxe lunch voor 6 personen bij Hof van Sijthoff. Een uitgebreide lunch met warme en koude gerechten bereid met producten van eigen land.Inclusief diverse dranken. Ter waarde van € 100,-

Hof van Sijthoff is een bijzondere lunchroom van de Gemiva-SVG Groep.  Bijzonder vanwege de mooie plek (monumentaal cultuurpand Sijthoff). Bijzonder door de mensen die er werken (mensen met talenten en afstand tot de arbeidsmarkt).  En bijzonder door de producten die wij gebruiken (biologisch en/of zelf verbouwd bij eigen Gemiva-SVG locaties).

 

Je wil er natuurlijk niet aan denken maar ondernemen brengt ook risico’s met zich mee. Als je op factuur een dienst of goed levert kan het een keer voorkomen dat er niet wordt betaald. Met de voucher kun je een uitgebreide scan laten uitvoeren op je debiteurenproces. Wij helpen je met het verbeterplan de kans op non-betaling tot een minimum te beperken zodat jij kan ondernemen. Meer info vind je op www.credifixx.nl/zakelijk of bel 071 – 555 555 5

 

Rondvaart Leiden & Groepsuitjes Leiden bezorgen u een onvergetelijke activiteit in één van de mooiste steden van Nederland. Tegen inlevering van de BV Leiden voucher ontvangt u € 100,- euro korting op uw reservering.

De Leeuw Makelaardij- Als je op het punt staat je woning te verkopen of een woning te kopen, ga je een spannende tijd tegemoet. Onze NVM-gecertificeerde makelaars staan voor je klaar. In bezit van een BV Leiden voucher? Dan is deze €250,- waard! Je ontvangt €250,- korting op de aan- of verkoop van je woning via De Leeuw Makelaardij vestiging Leiden.
 

 

 

 

Het gebruiken van zoekwoorden is belangrijk om beter gevonden te worden. Maar content schrijf je niet voor google, je schrijft het voor de lezer. Maar hoe gebruik je zoekwoorden om kwalitatievere content te maken en uiteindelijk je lezer vast te houden? Leer het in onze workshop van zoekwoord tot content. Volg deze workshop (twv €175) gratis met de voucher van BVL!

 

Zakelijke profielfoto’s: 1 portret + 1 sfeer (actie) foto. Voor social media, presentaties of bijvoorbeeld een zakelijke website. Op locatie (Leiden) of in onze professionele studio. Beide foto’s zijn inclusief professionele nabewerking en worden in hoge resolutie digitaal aangeleverd.

 

 

 

Heb je binnenkort een belangrijke vergadering? Verras je klanten met een verse mediterraanse lunch. Lux broodje of salade + verse smoothie of sap naar keuze voor 8 personen. Gebruik hiervoor dan de BVL voucher! Kijk op www.midileiden.nl voor het menu.

 

 

Luijkx & Van Duyneveldt Advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht en privacy. Voldoen uw arbeidsovereenkomsten nog wel aan de huidige wet- en regelgeving? Heeft u uw bedrijf al helemaal AVG proof gemaakt? Wij bieden aan: Quickscan Arbeidsovereenkomst of Arbeidsvoorwaarden & Quickscan Privacy. Iedere Quickscan is € 250 incl BTW waard. Leden van BVL kunnen hiervoor hun voucher inzetten! www.lvdadvocaten.nl

 

 

 

WordPress performance quick scan – Heb je een WordPress site, maar ervaar je die als traag of heb je gewoon het idee dat het beter kan? Isource biedt in ruil voor de BVL voucher een quick scan aan om de performance van je WordPress site te analyseren en aan te geven of er verbeteringen mogelijk zijn. Normale prijs van de quick scan: € 250,-

 

Meer informatie over Van hand tot handel, klik hier.

 

Heb je een voucher ingenomen en wil je deze verzilveren, vul dan onderstaand formulier in.

handtothandel

  • Ik heb deze voucher ontvangen van: