Van Hand tot Handel

Aanbiedingen

Naast de reguliere diensten van de BVL leden, hieronder een aantal aanbiedingen wat u voor de voucher t.w.v. € 100 (inclusief btw) kunt krijgen.

Loop je in de samenwerking met anderen vaak tegen dezelfde dingen aan? Heb je te maken met een (dreigend) conflict? Wil of moet je je bezinnen over je verdere loopbaan? Wij zijn gespecialiseerd in vragen op het gebied van samenwerking, conflicten en loopbaan. Maak zelf of door een medewerker gebruik van een coachgesprek van anderhalf uur (waarde 180 euro) met een voucher van BVL.

Kent u dat, werknemers die altijd te laat komen omdat ‘de ketting er weer af lag’? Of betaalt u €4 per dag voor een ritje met de OV fiets? Dan is het tijd voor EasyFiets Zakelijk. Een zakelijk abonnement op een duurzaam gerecyclede leasefiets. Vanaf €9,92 per maand (ex btw) heb je al een fiets. Wij regelen het onderhoud, het is maandelijks opzegbaar en je kan zoveel fietsen leasen als jij en je bedrijf nodig hebben. Met de voucher heb je al een leasefiets voor een heel jaar! Kijk op www.easyfiets.nl/zakelijk voor meer informatie.

Uit ervaring weet ik dat je als ondernemer altijd aan het werk bent, is het niet fysiek dan is het wel in je mind. Die staat nooit uit. Om (er) even UIT te zijn, neem ik jou mee naar een andere wereld, zo’n paradijs op aarde waar de zon schijnt, de stranden hagelwit zijn, de zee azuurblauw en een zacht briesje jou alle kopzorgen doet verdwijnen. En dit alles in 1 uur. Hoe? Ik geef jou een massage die je in een diepe staat van ontspanning brengt. Spieren los, mind stil.Je kan jouw voucher inleveren bij aankoop van een 5x stempelkaart. Dan investeer je geen €300 maar €200 voor 5 massages van 1 uur per keer! 5 minivakanties op de massagetafel!

Rondvaart Leiden & Groepsuitjes Leiden bezorgen u een onvergetelijke activiteit in één van de mooiste steden van Nederland. Tegen inlevering van de BV Leiden voucher ontvangt u € 100,- euro korting op uw reservering.

ProKwadraat-Groepswijzer.nl biedt voor € 100 een complete stadswandeling door Leiden aan. Een van onze enthousiaste, professionele gidsen neemt u mee voor een rondleiding door de Sleutelstad. Ga voor een algemeen historische wandeling of kies voor een specifiek thema. Meerdere talen mogelijk.

Studio Steenpaal maakt animaties en illustraties om jouw verhaal visueel te ondersteunen. Aanbieding voor BVL-leden met voucher: 4 illustraties of 1 animatie die je voor je social mediakanalen of op je site kunt gebruiken (t.w.v. €197,-)
https://studiosteenpaal.nl/kennismaken/

Als je meer klanten wil, moeten meer mensen weten dat je bestaat. Maar hoe pak je dat aan, waar begin je? Misschien probeer je al van alles, maar levert het nog (bijna) geen nieuwe opdrachten op. Lever jouw voucher in voor een sparsessie van 2 uur t.w.v. € 197,- waarin we gaan kijken wat jij op korte termijn kan doen om nieuwe klanten aan te trekken.

Wil jij zichtbaarder worden op LinkedIn? Een perfecte basis aanbrengen voor meer leads en klanten? Doe dan mee aan de LinkedIn challenge van Omzetcoach.nl. Deelnemers realiseren gemiddeld 5 tot 20 keer meer bereik! Met de BVL voucher t.w.v. 100,- betaal je slechts 397,- ex btw in plaats van 497,- ex btw. Je kunt meer lezen via www.omzetcoach.nl/linkedin-challenge. Wil je je voucher inwisselen neem dan even contact op zodat we een kortingscode voor je kunnen aanmaken.

Wil je zeker weten dat je geen aftrekposten misloopt? Of wil je een extra check van je belastingaangifte? Of heb je een fiscale adviesvraag? Zet je voucher dan in bij De Vlieger Administraties. Je wisselt bij ons je voucher in voor anderhalf uur fiscaal advies. De Vlieger administraties regelt de boekhouding en belastingaangiften voor ZZP-ers en klein MKB’s.

Een luxe lunch voor 6 personen bij Hof van Sijthoff. Een uitgebreide lunch met warme en koude gerechten bereid met producten van eigen land.Inclusief diverse dranken. Ter waarde van € 100,-

Heb je binnenkort een belangrijke vergadering? Verras je klanten met een verse mediterraanse lunch. Luxe broodje of salade + verse smoothie of sap naar keuze voor 8 personen. Gebruik hiervoor dan de BVL voucher! Kijk op www.midileiden.nl voor het menu.

Als je net zoals wij, meer dan 25 jaar actief bent in de wereld van automatisering, dan mag je wel van enige ervaring spreken. Ervaring en kennis, die echt nodig is. Met een simpele website, ga je de oorlog niet winnen! Daar willen wij jouw bedrijf graag bij helpen! Wij bieden een gratis intake gesprek aan t.w.v. € 100,- Als hier een offerte uit voortvloeit, dan geven wij een extra waardecheque t.w.v. € 500,-!

Een walvis zoenen of wandelen op een plankje honderd meter boven de grond? Van natuur tot boogschieten, het kan allemaal met behulp van Virtual Reality in het Leids Virtuorium. Leden kunnen voor 100 euro een gezinsuitje boeken van een uur en 45 minuten. Om dit nog leuker te maken krijg je een VR-Bril extra om mee te spelen. Laat die zombies maar komen!

Mr. Annemieke Stoop van Stoop Advocatuur is sinds 2002 volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht. Leden van B.V. Leiden met een voucher kunnen vrijblijvend gebruik maken van een adviesgesprek van één uur, ter waarde van € 195. Van arbeidsovereenkomst tot ontslag: als het om arbeidsrecht gaat kunt u bij Annemieke terecht.

WordPress performance quick scan – Heb je een WordPress site, maar ervaar je die als traag of heb je gewoon het idee dat het beter kan? Isource biedt in ruil voor de BVL voucher een quick scan aan om de performance van je WordPress site te analyseren en aan te geven of er verbeteringen mogelijk zijn. Normale prijs van de quick scan: € 250,-

Wil jij je relaties en/of personeel verrassen met een mooi geschenk? Neem een kijkje bij ons in de showroom en stel zelf een pakket samen. Verder regelen wij alles, we pakken het prachtig in & leveren het naar wens op kantoor of bij ieder thuis. Wil je liever een mooie selectie wijnen voor thuis of op kantoor, geen probleem! Maak een afspraak via Renate, renate@noordmanwijn.nl, tot snel op de Flevoweg!

Als je op het punt staat je woning te verkopen of een woning te kopen, ga je een spannende tijd tegemoet. Onze NVM-gecertificeerde makelaars staan voor je klaar. In bezit van een BV Leiden voucher? Dan is deze €250,- waard! Je ontvangt €250,- korting op de aan- of verkoop van je woning via De Leeuw Makelaardij vestiging Leiden.

Voelt je woonkamer niet als ‘thuis’? Wil je de zolder verbouwen, maar weet je niet hoe? Soms heb je even een advies nodig als het gaat om interieur en/of verbouwen. Met de voucher van BVL kom ik thuis bij je langs en gedurende 2 uur (waarde 100 euro) geef ik je advies over alle vragen rondom wonen die je hebt. Als onze afspraak een vervolg krijgt met het maken van een moodboard, tekeningen, enzovoorts; dan krijg je een totale korting van 250 euro op het hele pakket. https://bvleiden.nl/leden/ansvanreeuwijk-nl/

Je wil er natuurlijk niet aan denken maar ondernemen brengt ook risico’s met zich mee. Als je op factuur een dienst of goed levert kan het een keer voorkomen dat er niet wordt betaald. Met de voucher kun je een uitgebreide scan laten uitvoeren op je debiteurenproces. Wij helpen je met het verbeterplan de kans op non-betaling tot een minimum te beperken zodat jij kan ondernemen. Meer info vind je op www.credifixx.nl/zakelijk of bel 071 – 555 555 5

In bezit van een BV Leiden voucher?
Bij Boutique Hotels Van Leyden krijg je €100,00 korting op jouw vergadering, diner, borrel of hotelkamer! Maak indruk op je klant! Wij verzorgen de rest.

Hosting Katwijk biedt een jaar lang hosting aan voor je zakelijke domein, website, SSL beveiliging en e-mail inclusief dagelijkse backup en toegang tot het beheer portal bij inlevering van de voucher. Of laat door ons en onze partners je nieuwe website ontwerpen en ontvang 100 euro korting op de offerte!

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885