Van Hand tot Handel

Aanbiedingen

Naast de reguliere diensten van de BVL leden, hieronder een aantal aanbiedingen wat u voor de voucher t.w.v. € 100 (inclusief btw) kunt krijgen.

Voelt je woonkamer niet als ‘thuis’? Wil je de zolder verbouwen, maar weet je niet hoe? Soms heb je even een advies nodig als het gaat om interieur en/of verbouwen. Met de voucher van BVL kom ik thuis bij je langs en gedurende 2 uur (waarde 100 euro) geef ik je advies over alle vragen rondom wonen die je hebt. Als onze afspraak een vervolg krijgt met het maken van een moodboard, tekeningen, enzovoorts; dan krijg je een totale korting van 250 euro op het hele pakket. https://bvleiden.nl/leden/ansvanreeuwijk-nl/

Studio Steenpaal maakt animaties en illustraties om jouw verhaal visueel te ondersteunen. Aanbieding voor BVL-leden met voucher: 4 illustraties of 1 animatie die je voor je social mediakanalen of op je site kunt gebruiken (t.w.v. €197,-)
https://studiosteenpaal.nl/kennismaken/

Rondvaart Leiden & Groepsuitjes Leiden bezorgen u een onvergetelijke activiteit in één van de mooiste steden van Nederland. Tegen inlevering van de BV Leiden voucher ontvangt u € 100,- euro korting op uw reservering.

Gefeliciteerd met uw voucher!
Met een brede glimlach toeren op een Solex, E-scooter of TukTuk vanaf Have Fun Events. Kom genieten met familie, vrienden, collegae of klanten en maak gebruik van € 100,- korting en gratis koffie / thee met appelgebak! Met wie komt u plezier maken?
Reserveren kan via www.havefunevents.nl/groepsuitjeinfo@havefunevents.nl of 085 4874400.

Kent u dat, werknemers die altijd te laat komen omdat ‘de ketting er weer af lag’? Of betaalt u €4 per dag voor een ritje met de OV fiets? Dan is het tijd voor EasyFiets Zakelijk. Een zakelijk abonnement op een duurzaam gerecyclede leasefiets. Vanaf €9,92 per maand (ex btw) heb je al een fiets. Wij regelen het onderhoud, het is maandelijks opzegbaar en je kan zoveel fietsen leasen als jij en je bedrijf nodig hebben. Met de voucher heb je al een leasefiets voor een heel jaar! Kijk op www.easyfiets.nl/zakelijk voor meer informatie.

Een luxe lunch voor 6 personen bij Hof van Sijthoff. Een uitgebreide lunch met warme en koude gerechten bereid met producten van eigen land.Inclusief diverse dranken. Ter waarde van € 100,-

ProKwadraat-Groepswijzer.nl biedt voor € 100 een complete stadswandeling door Leiden aan. Een van onze enthousiaste, professionele gidsen neemt u mee voor een rondleiding door de Sleutelstad. Ga voor een algemeen historische wandeling of kies voor een specifiek thema. Meerdere talen mogelijk.

1915 watches zijn de houten horloges uit de Bollenstreek. Met hun bijzondere collecties heeft het bedrijf 1915 watches wereldwijde bekendheid weten te krijgen. Speciaal voor BVL onderstaande voucher aanbiedingen. 1) Gebruik de voucher om 1 of meerdere horloges en/of armbanden uit onze collectie te kiezen. 2) Laat een collectie op maat ontwerpen voor uw bedrijf (min.100 stuks). Wij verdubbelen dan de waarde van de voucher naar €200,-!

Heb je binnenkort een belangrijke vergadering? Verras je klanten met een verse mediterraanse lunch. Luxe broodje of salade + verse smoothie of sap naar keuze voor 8 personen. Gebruik hiervoor dan de BVL voucher! Kijk op www.midileiden.nl voor het menu.

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste nieuwe medewerker om een mismatch te voorkomen? Heb je een medewerker die vastloopt en weet je niet hoe je hem/haar kunt helpen? Wil je medewerker gaan leidinggeven, maar weet je niet zeker of dat past? Wil je zelf eens oefenen met lastige situaties uit je eigen werkomgeving? Met de voucher krijg je 200,- korting op een selectie-, ontwikkel-, of loopbaanassessment of een sessie Boost Coaching.

Als ondernemer zélf even tijd vrij maken voor je gezondheid is erg belangrijk. Daarom biedt Marike.life een personal training aan met een health check en een massage. Dit zal op onze locatie twee uur duren en is ter waarde van 150 euro.

Heb jij een medewerker die vastloopt omdat hij/zij zoekende is in zijn/haar loopbaan? Of merk je dat jouw medewerker geen optimale werk/privébalans heeft en heeft dit invloed op de werkprestaties? Gebruik dan nu de BVL voucher voor een coachingsgesprek van anderhalf uur (waarde € 150) om jouw medewerker weer op weg te helpen. Dat is pas MOtivatie!

WordPress performance quick scan – Heb je een WordPress site, maar ervaar je die als traag of heb je gewoon het idee dat het beter kan? Isource biedt in ruil voor de BVL voucher een quick scan aan om de performance van je WordPress site te analyseren en aan te geven of er verbeteringen mogelijk zijn. Normale prijs van de quick scan: € 250,-

Een walvis zoenen of wandelen op een plankje honderd meter boven de grond? Van natuur tot boogschieten, het kan allemaal met behulp van Virtual Reality in het Leids Virtuorium. Leden kunnen voor 100 euro een gezinsuitje boeken van een uur en 45 minuten. Om dit nog leuker te maken krijg je een VR-Bril extra om mee te spelen. Laat die zombies maar komen!

Loop je in de samenwerking met anderen vaak tegen dezelfde dingen aan? Heb je te maken met een (dreigend) conflict? Wil of moet je je bezinnen over je verdere loopbaan? Wij zijn gespecialiseerd in vragen op het gebied van samenwerking, conflicten en loopbaan. Maak zelf of door een medewerker gebruik van een coachgesprek van anderhalf uur (waarde 180 euro) met een voucher van BVL.

Heb je een mooie deal te vieren, wil je informeel je medewerkers trakteren op een uitgebreide borrel of na een drukke week je partner en jezelf een cadeau geven? Met de BV-Leiden voucher kan je bij De Twee Spieghels terecht. Bij binnenkomst krijg je meteen twee verfrissende glazen Crémant de Bourgogne extra van het huis. Natuurlijk, net als al onze Bourgognes, eigen import wijn en van de beste wijnmakers.

Het gebruiken van zoekwoorden is belangrijk om beter gevonden te worden. Maar content schrijf je niet voor google, je schrijft het voor de lezer. Maar hoe gebruik je zoekwoorden om kwalitatievere content te maken en uiteindelijk je lezer vast te houden? Leer het in onze workshop van zoekwoord tot content. Volg deze workshop (twv €175) gratis met de voucher van BVL!

Mr. Annemieke Stoop van Stoop Advocatuur is sinds 2002 volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht. Leden van B.V. Leiden met een voucher kunnen vrijblijvend gebruik maken van een adviesgesprek van één uur, ter waarde van € 195. Van arbeidsovereenkomst tot ontslag: als het om arbeidsrecht gaat kunt u bij Annemieke terecht.

Wil jij je relaties en/of personeel verrassen met een mooi geschenk? Neem een kijkje bij ons in de showroom en stel zelf een pakket samen. Verder regelen wij alles, we pakken het prachtig in & leveren het naar wens op kantoor of bij ieder thuis. Wil je liever een mooie selectie wijnen voor thuis of op kantoor, geen probleem! Maak een afspraak via Renate, renate@noordmanwijn.nl, tot snel op de Flevoweg!

Met Quadro CRM wordt elke ondernemer geholpen effectiever en efficiënter te werken. Gun jezelf inzicht en gemak door praktische functies en bespaar zo tijd en geld. Leden van BV Leiden met een voucher krijgen 3 maanden gratis Quadro voor één gebruiker en één uur hulp bij implementatie. Dit alles ter waarde van 199,00.

Je wil er natuurlijk niet aan denken maar ondernemen brengt ook risico’s met zich mee. Als je op factuur een dienst of goed levert kan het een keer voorkomen dat er niet wordt betaald. Met de voucher kun je een uitgebreide scan laten uitvoeren op je debiteurenproces. Wij helpen je met het verbeterplan de kans op non-betaling tot een minimum te beperken zodat jij kan ondernemen. Meer info vind je op www.credifixx.nl/zakelijk of bel 071 – 555 555 5

Als je net zoals wij, meer dan 25 jaar actief bent in de wereld van automatisering, dan mag je wel van enige ervaring spreken. Ervaring en kennis, die echt nodig is. Met een simpele website, ga je de oorlog niet winnen! Daar willen wij jouw bedrijf graag bij helpen! Wij bieden een gratis intake gesprek aan t.w.v. € 100,- Als hier een offerte uit voortvloeit, dan geven wij een extra waardecheque t.w.v. € 500,-!

De CommunicatieHelpdesk helpt ondernemers om hun doelen te realiseren met een goede communicatiestrategie en een stok achter de deur. Aanbieding voor BVL-leden (met voucher): twee uur sparren over jouw communicatie en hoe je ervoor zorgt dat jouw klanten je weten te vinden, t.w.v. € 195,-.

Succesvol verkopen in minder tijd en met een beter resultaat? Meer klanten met slimmere marketing? Omzetcoach.nl helpt jou bij het behalen van je omzetgroeidoelstellingen. De voucher van 100,- kun je gebruiken om deel te nemen aan onze LinkedIn for Business workshop (normale prijs 197,- ex btw) of inwisselen voor een omzetgroeigesprek + omzetscan. Contact via info@omzetcoach.nl.

Wil je zeker weten dat je geen aftrekposten misloopt? Of wil je een extra check van je belastingaangifte? Of heb je een fiscale adviesvraag? Zet je voucher dan in bij De Vlieger Administraties. Je wisselt bij ons je voucher in voor anderhalf uur fiscaal advies. De Vlieger administraties regelt de boekhouding en belastingaangiften voor ZZP-ers en klein MKB’s.

Als je op het punt staat je woning te verkopen of een woning te kopen, ga je een spannende tijd tegemoet. Onze NVM-gecertificeerde makelaars staan voor je klaar. In bezit van een BV Leiden voucher? Dan is deze €250,- waard! Je ontvangt €250,- korting op de aan- of verkoop van je woning via De Leeuw Makelaardij vestiging Leiden.

In bezit van een BV Leiden voucher?
Bij Boutique Hotels Van Leyden krijg je €100,00 korting op jouw vergadering, diner, borrel of hotelkamer! Maak indruk op je klant! Wij verzorgen de rest.

Hosting Katwijk biedt een jaar lang hosting aan voor je zakelijke domein, website, SSL beveiliging en e-mail inclusief dagelijkse backup en toegang tot het beheer portal bij inlevering van de voucher. Of laat door ons en onze partners je nieuwe website ontwerpen en ontvang 100 euro korting op de offerte!

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885