Van hand tot handel

Één van de belangrijkste uitgangspunten van BV Leiden is het met elkaar verbinden van onze leden.

In het kader van deze missie hebben we ‘Van Hand tot Handel’ in het leven geroepen: een unieke manier om onze ondernemers elkaar te leren kennen en gebruik te laten maken van elkaars producten en diensten.

Hoe werkt het?

Ben je nieuw lid of aanbrenger van nieuw lid?

Met ‘Van Hand tot Handel’ vergroten we zowel de aanwas van nieuwe leden als de band tussen onze huidige leden. Bij het aanbrengen van een nieuw lid ontvangt zowel het nieuwe lid als de aanbrenger een voucher van € 100, inwisselbaar bij een van de bij ons aangesloten ondernemers. Brengt u meer dan 1 lid aan? Dan ontvangt u ook meer vouchers!


Je maakt een keuze waar je de voucher wilt inwisselen en jij verstrekt jouw voucher aan het BVL-lid waar jij de dienst gaat afnemen.

Je kunt hier zien welke specifieke aanbiedingen er zijn van de leden, los van hun gewone dienstverlening.

De verkoper of dienstverlener

Eén van de (nieuwe) leden wil bij jou zijn voucher inwisselen. Vul het formulier onderaan deze pagina in om je voucher in te dienen. Geef het nummer van de voucher door, na verwerking en goedkeuring  van BVL kun je een factuur van €100 (inclusief btw), sturen naar het lid wat de voucher heeft ingeleverd (voor de btw aftrek) en een afschrift van de factuur naar BV Leiden t.a.v. Irene Slats- van Ommen sturen. BVL betaalt de factuur aan jou.

Het aanbod

Ieder BVL-lid heeft de mogelijkheid om op de pagina zijn specifieke aanbieding ter waarde van €100 (inclusief btw) te plaatsen.

Een unieke mogelijkheid om je dienstverlening of product onder de aandacht te brengen en je mede BVL-leden te verleiden om de voucher vooral bij jou in te wisselen en op die manier met elkaar in contact te komen.

Wat levert het op?

  • Een win-win-win situatie. Nieuwe en bestaande leden krijgen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier gebruik te maken van elkaars dienstverlening.
  • Het stimuleert leden om nieuwe leden aan te brengen. Het levert je elke keer een voucher op van €100
  • Nieuwe leden hebben meteen de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met het aanbod van de andere leden
  • Hoe meer leden BV Leiden heeft, hoe waardevoller je eigen lidmaatschap wordt
  • Een specifieke aanbieding plaatsen levert je extra aandacht op via de BVL-website
  • Leden leren elkaar beter kennen

Overzicht van de aanbiedingen, klik hier.

Voucher verzilveren
Om de voucher te verzilveren, kan je de bijbehorende factuur (op de bedrijfsnaam van degene die de voucher inlevert), insturen naar BVL. Maar je kan ook even contact opnemen als je een voucher hebt, dan nemen we de procedure even door. i.slats@bvleiden.nl

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885