Wat Leiden raakt

Hoewel 2020 een jaar is die uitdagingen met zich mee heeft gebracht zijn er ook nieuwe initiatieven. BV Leiden krijgt dit najaar zijn eigen Talkshow ‘Wat Leiden raakt’. Negen afleveringen die vanaf half oktober wekelijks worden uitgezonden op Unity.nu en andere mediakanalen. Een echte talkshow gepresenteerd door onze duo voorzitters, waarin interessante gasten diverse onderwerpen bespreken die de inwoners en ondernemers van Leiden raakt. U als BV Leiden lid kan daarbij een prominente rol hebben door aan te schuiven als tafelgast. U kunt dan meepraten over het onderwerp én uw bedrijf aan het grote publiek presenteren. Er zijn vier aantrekkelijke sponsorpakketten waar u gebruik van kunt maken.

 

We kijken er erg naar uit onze mooie vereniging aan het grote publiek te tonen en hopen dat u daar als BV Leiden lid een onderdeel in wilt zijn. Misschien is er een onderwerp waarvan u zegt; dat is een interessant onderwerp voor het programma?! Laat het ons weten via Irene: i.slats@bvleiden.nl

 

 

Wie, wat, waar, wanneer?
De opnames vinden plaats in Boutique Hotels van Leyden in oktober en vanaf de 3e week van oktober zal ‘Wat Leiden raakt’ wekelijks een uitzending hebben. De talkshow is te zien op Unitty.nu en natuurlijk op de diverse Social Media kanalen. Natuurlijk krijg je als tafelgast ook de beelden van de uitzending, zodat je deze zelf ook kan gebruiken voor PR.

 

 

Je bedrijf in de spotlight
Als BV Leiden lid kunt u een prominente rol hebben door aan te schuiven als tafelgast. U kunt dan meepraten over het onderwerp én uw bedrijf aan het grote publiek presenteren. Er zijn vier aantrekkelijke sponsorpakketten waar u gebruik van kunt maken. Hieronder hebben we ze even op een rijtje gezet.

Voorafgaand aan de talkshow wordt het bedrijfslogo en de tekst getoond: mede mogelijk gemaakt door. Tevens zal de voice-over dit benoemen. Dit zal bij alle 9 afleveringen gebeuren. De sponsor zal 1x te gast zijn aan tafel en in de aflevering dat hij te gast is, zal het bedrijfslogo ook achteraf getoond worden bij de afsluiting, met de tekst en voice-over mede mogelijk gemaakt door….Er zullen maximaal twee ‘VIP pakketten’ verkocht worden per reeks van 9 afleveringen Voorafgaand aan de talkshow wordt het bedrijfslogo en de tekst getoond: mede mogelijk gemaakt door. Tevens zal de voice-over dit benoemen. Dit zal bij alle 9 afleveringen gebeuren. Er zullen maximaal twee  ‘hoofdbanner pakketten’ verkocht worden per reeks van 9 afleveringen. Als er reeds een ‘VIP pakket’ is verkocht zal er slechts één hoofdbannerpakket worden aangeboden.

 

De sponsor zal 1x te gast zijn aan tafel, in een andere aflevering dat de aflevering waar hij of zij te gast is, zal het bedrijfslogo achteraf getoond worden bij de afsluiting, met de tekst en voice-over: mede mogelijk gemaakt door. Aan het einde van de talkshow wordt het logo en de tekst getoond: mede mogelijk gemaakt door. Tevens zal de voice-over dit benoemen. Er zullen maximaal drie ‘billboard pakketten’ verkocht worden per aflevering.