WK Hip Hop & Fitness/Aerobics naar Leiden bij BVL lid ECC Leiden | Holiday Inn


04 oktober 2019
Categorie: Nieuws van leden

Van 10 tot 19 oktober komen dansers en atleten van over de hele wereld wederom naar Leiden voor het WK Hip Hop en Fitness/Aerobics. Ruim 1600 deelnemers uit meer dan 17 landen worden vertegenwoordigd voor die ene, felbegeerde titel: wereldkampioen!

 

ECC Leiden is sinds enkele jaren de thuisbasis tijdens deze kampioenschappen van FISAF International, die met Sports Aerobics & Fitness (10 t/m 12 oktober) én met Hip Hop Unite (17 t/m 19 oktober) een waar spektakel neerzet op dit vakgebied. Het podium staat vol met enthousiaste dansers en atleten die op dit hoge niveau presteren. Van kinderen tot volwassenen en van duo competities tot mega crew battles, iedere competitie is spannend!

 

Fisaf International is met Hip Hop Unite één van Europa’s grootste non-profit dansorganisaties die staat voor eenheid, respect en plezier. Er is geen betere manier om dat te tonen dan in deze danscultuur! Dit uit zich dan ook in de ontspannen en uiterst sportieve sfeer tijdens deze dagen. In de internationale jury van Hip Hop Unite is Nederland vertegenwoordigt door Michiel CeeStone. DJ Leagz en MC Vince zorgen voor het entertainment rondom de battles van Hip Hop Unite en zullen garant staan voor een spetterend spektakel.

 

Het naastgelegen hotel Holiday Inn Leiden is volledig afgehuurd door de organisatie en verantwoordelijk voor het onderdak én catering van de deelnemers en crew. Het restaurant verzorgt dagelijks ruim 1500 maaltijden en daarnaast kunnen de deelnemers terecht bij diverse foodcorners.

 

Kaartjes voor beide evenementen kunnen uitsluitend bij de ingang van ECC Leiden worden gekocht op de dag zelf en kosten € 10,00 per persoon per dag. Laat je inspireren, bekijk prestaties van hoog niveau en ervaar hoe de deelnemers zich verenigen en samen strijden voor de ultieme titel van wereldkampioen. Parkeren kan op het terrein van ECC Leiden tegen betaling.

 

Voor meer informatie kijk op www.fisafinternational.com, www.hiphopunite.com of eccleiden.com