Sport verbindt, BV Leiden ook!


13 maart 2018
Categorie: Nieuws van leden

BV Leiden loopt dit jaar mee met een Businessteam in de Leiden Marathon. Daarmee bereiken wij meerdere doelen. Niet in de laatste plaats beogen we daarmee fris het voorjaar in te gaan. En fris was het! Verder is de Leiden Marathon de ultieme metafoor voor wat wij als ondernemersvereniging willen: Verbinden. Sport verbroedert.

 

Zeker een grote volkssport als hardlopen. De hele stad Leiden draait dan om de marathon maar juist ook om de kortere afstanden tot de kinderloop aan toe. Ieder heeft zijn afstand en richttijd en iedereen helpt elkaar. De bewoners, de ondernemers (sponsoren) en vrijwilligers maken de Leiden Marathon tot het grootste sportevenement van Leiden.

 

Inmiddels hebben zich al diverse leden gemeld die in het BV Leiden team willen meelopen. Zelf opteer ik voor de halve marathon omdat ik de hele afstand lang geleden heb afgezworen en omdat de snelheid er ook een beetje uit is…. Wij gaan gezellig een paar keer met elkaar trainen. Zo leren wij elkaar ook beter kennen. Wij streven er ook naar dat onze leden elkaar beter leren kennen met als doel om elkaar meer handel te gunnen.  Lekker samen trainen is bovendien een manier om te ontspannen, om je kop te legen. Dit doen we onder de bezielende leiding van (voormalig bestuurslid) Niek Hoogwout (nog wel heel snel) en mijzelf.

 

Nieuwsgierig? Komt op 8 maart naar de BVL Marathon borrel! Uiteraard kunt u zich nog aanmelden als loper! Meld je dan aan bij Irene.

 

Met frisse sportieve voorjaarsgroet,

Frank Dekkers