Na Zomer…


10 september 2018
Categorie: Nieuws van leden

Het belooft een mooie nazomer te worden. Prima toch? Een paar dagen of weken met mooi weer voordat we weer de herfst in gaan gaan we niet uit de weg. Maar nu de zomervakantie erop zit wordt het tijd de focus weer te leggen op onze business. We gaan de eindspurt inzetten naar december en de plannen, die we gemaakt hebben verder uitwerken en in gang brengen. Vol energie gaan we op zoek naar kennis, ideeën en innovatie. En ook daar is BVLeiden dé vereniging voor. Immers met elkaar hebben we verschrikkelijk veel kennis in huis om elkaar verder te helpen. De evenementencommissie wil naast netwerkborrels meer bieden. Zij wil wil de leden graag verrijken met kennis. Dus na de laatste netwerkborrel in Van der Werff wordt het tijd voor inhoud.

 

18 september hebben we verzuimeconoom Michiel Blankvoort uitgenodigd om de leden bij te praten over diverse (toch niet onbelangrijke) onderwerpen zoals:

 

  • Verzuim en verzuimkosten icm loondoorbetalingsverplichtingen;
  • Verzuimdienstverlening.
  • De ziekteverzuimverzekering icm onderwerpen als bijv. doorbetalingsverplichtingen vanuit wet, CAO etc.,  art 29B vangnet, subsidies etc.
  • WIA werknemersverzekeringen. (heel algemeen).

 

Een interessante bijeenkomst met inhoud. Van de leden voor de leden. Ook dat is BV Leiden.

 

Jullie zien de commissies van BV Leiden zijn ook deze nazomer weer volop voor haar leden bezig. Netwerken, kennisoverdracht, lobby, belangenbehartiging aan alles wordt hard gewerkt.

 

Wij hopen jullie dan ook weer gauw te zien op een van de nazomer events!

 

Namens de evenementencommissie,
Jaap van Pampus