Leidse vestiging van Grant Thornton verhuisd


20 september 2019
Categorie: Nieuws van leden

Met ingang van vandaag, 20 september is de Leidse vestiging van Grant Thornton samen met de gelieerde online accounting specialist Incompanion, naar een van de meest prestigieuze kantoorlocaties in Leiden: het zogenoemde ‘Heerema-pand’ aan de Vondellaan 47 verhuisd. En dat biedt mogelijkheden voor groei. Groei op gebied van nieuwe relaties maar zeker ook op gebied van nieuw personeel

 

Na ruim 28 jaar gevestigd te zijn geweest in het pand aan de Schipholweg is het tijd voor een nieuwe omgeving voor zowel Grant Thornton als voor Incompanion, die meeverhuist naar dit nieuwe adres. Naast een eigentijdse uitstraling, moderne werkplekken en vergaderfaciliteiten, een goede bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer, biedt het nieuwe pand vooral een plek waarbij de huidige groei van deze vestiging kan worden doorgezet. En daarvoor is Grant Thornton op zoek naar nieuwe medewerkers.

 

Voor ondernemers uit de regio staan de adviseurs klaar om, vanaf deze nieuwe locatie, grote, kleine of onconventionele vragen te beantwoorden. Sparren over strategische ambities, vragen met betrekking tot risico en compliance, twijfel over zelf doen of uitbesteden van financiële werkzaamheden, of vragen over bijvoorbeeld de financiering van R&D-activiteiten. De specialisten hebben één gemeenschappelijk doel: organisaties uit de regio laten groeien door de inzet van hun kennis en expertise. Ga dus gerust langs voor een goed gesprek of een persoonlijk advies. U bent van harte welkom!