JAN© Accountants & Adviseurs is verhuisd


02 oktober 2019
Categorie: Nieuws van leden

Na elf jaar gevestigd te zijn geweest in Rijnsburg, is JAN© Accountants & Adviseurs verhuisd. Per september 2019 zijn ze gevestigd op de tweede etage van het LIMES-gebouw in Valkenburg. Ze blijven dus in dezelfde gemeente, dichtbij hun klanten en de woonplaats van de medewerkers. Met een uitstekende bereikbaarheid en voldoende parkeerplaatsen. Maar wel met een hele andere uitstraling en manier van werken.

 

Ze willen namelijk een inspirerende omgeving zijn waarin hun collega’s zich kunnen ontwikkelen en ze kennisdelen stimuleren. Dit komt ook ten goede aan hun dienstverlening. Ze hebben er daarom voor gekozen om te gaan flexwerken. Dat betekent geen vaste werkplekken meer, maar bepalen naast wie je het beste kunt gaan zitten om je werk zo efficiënt en effectief mogelijk te verrichten. Naast wie je zit kan dus iedere dag anders zijn. Er zijn ook stilteruimtes ingericht zodat iemand bijvoorbeeld geconcentreerd analyses kan uitwerken. En bij alle ruimtes is gebruikgemaakt van geluiddempende materialen.

 

Een huiskamer met bankstel in plaats van groot bureau, nodigt uit voor een ontspannen gesprek met de klant of tussen collega’s onderling. Om bijvoorbeeld eens rustig van gedachten te wisselen over de koers voor de komende jaren of te informeren hoe het met iemand persoonlijk is gesteld.

 

Met het duurzame LIMES-gebouw heeft JAN© Accountants & Adviseurs een plek gevonden die past bij de cultuur en visie van de organisatie. Zo is er een luchtcirculatiesysteem in plaats van radiatoren en airco, en hebben ze veel raamoppervlak wat zorgt voor natuurlijk licht. Ook is iedere werkplek voorzien van een groot beeldscherm, waardoor het nauwelijks nog nodig is om iets te printen.

 

Open Huis

Op donderdag 7 november kun je met eigen ogen zien op welke manier op welke manier zij hun cultuurwaarden tot uiting hebben gebracht in het nieuwe onderkomen.
Meld je aan via www.jan.nl/valkenburg.