Dag van het Erfrecht: 20 maart 2020


16 maart 2020
Categorie: Nieuws van leden

De ‘Dag van het Erfrecht’ is in het leven geroepen door de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN). Van BVL-lid; De Familiekamer Advocaten & Mediators, is advocate mr. Manon Renken aangesloten bij deze door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging.

 

Met de ‘Dag van het Erfrecht’ wordt er aandacht gevraagd voor het belang van deskundige juridische begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen. Neem op vrijdag 20 maart tussen 09.00 en 17.00 uur telefonisch contact op voor een vrijblijvend advies over testamenten en de afwikkeling van nalatenschappen. Wij zijn bereikbaar op 071-5126050 of info@defamiliekamer.nl

 

Wacht niet te lang met het inwinnen van advies
Als u met een erfrechtelijke vraag zit, of aanloopt tegen problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap, wacht dan niet te lang met het inwinnen van advies. Het erfrecht kent veel regels over strikte termijnen van soms maar een paar maanden waarbinnen u aanspraak moet maken op uw rechten. Het komt helaas regelmatig voor dat te laat advies wordt ingewonnen. Wacht dus niet en kom bij ons langs op de ‘Dag van het Erfrecht’.

 

De Familiekamer Advocaten & Mediators
071-5126050
www.defamiliekamer.nl