1915 watches introduceert nieuwe collectie houten horloges


27 juli 2018
Categorie: Nieuws van leden

Inmiddels is het ruim 3 jaar geleden dat aan een keukentafel in het Zuid-Hollandse Sassenheim twee jongen koppies zich bogen over het idee waarmee zij de wereld zouden gaan veroveren. Deze keukentafel is de wieg waar het merk 1915 watches het levenslicht zag.

De unieke houten horloges die de broers ontwerpen gaan vanaf het eerste uur al de hele wereld over. Zij bleken de behoefte van vele consumenten te vervullen. Wat begon met vrolijke kleuren op de wijzerplaten werd later uitgebreid naar wijzerplaten van natuursteen en denim. De basis van iedere 1915 watch blijft hout. Zo ook in de nieuwe collectie die zij deze week lanceren.

 

Fine cotton collectie

De collectie die de broers uit de Nederlandse Bollenstreek deze week lanceren is de Fine Cotton collectie. Een nieuwe unieke collectie houten horloges. Gemaakt van eikenhout met een wijzerplaat van fijn geweven katoen in de kleuren Cotton White en Madder Brown. Bij deze collectie is het gelukt om het glas van het horloge 15% groter te maken in een kast die dezelfde maat heeft als voorgaande collecties. Hierdoor oogt het horloge groter zonder dat er op het draagcomfort ingeleverd hoeft te worden.

 

Industrieel chique

Door het eikenhout te combineren met mat zwarte details heeft de collectie een chique industriële uitstraling. Het mat zwart komt terug in de klapsluiting, wijzers en het kroontje. Waarbij het kroontje is voorzien van een reliëf. Het kloppende hart van deze collectie is weer een betrouwbaar Zwitsers quatz uurwerk. Een degelijk stukje techniek waardoor je op het horloge kunt vertrouwen.

 

Vanaf vandaag verkrijgbaar

De nieuwe 1915 watches Fine Cotton Collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar, voor maar €99,-, via de website en de ruim 40 verkooppunten door Nederland.

 

Benieuwd waar het dichtstbijzijnde verkooppunt voor jou zit? Kijk op www.1915watches.com/verkooppunten.

 

Alle informatie over deze unieke nieuwe collectie is te vinden op: www.1915watches.com/collecties/fine-cotton/