WonderPlaat

Bedrijfsomschrijving

Geboren als 'van der Plaat' en uitgegroeid tot WonderPlaat, zet ik mijn vergaarde kennis en ervaringen graag in om anderen van dienst te zijn. Mijn motto is "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan".

En dit is wat ik zoal doe:

* Als BellyBuddy begeleid ik (nieuwe) ouders ter voorbereiding op de bevalling en het ouderschap met mijn jarenlange verloskundige expertise en ervaring.

* Als restomanager bij stichting Resto VanHarte draag ik bij aan de bestrijding van eenzaamheid en sociaal isolement in onze samenleving. Ik beweeg vrijwilligers, organisaties en gemeentes om samen stadsgenoten een plek te bieden aan de buurttafels van Resto VanHarte voor een gezond en betaalbaar (€ 7,-) driegangenmenu. In Leiden kan dat op 4 verschillende locaties.

* Als handywoman ben ik inzetbaar om diverse zaken in huis te repareren of installeren. Van keukens installeren tot muren verven, van kozijnen lakken tot Ikea kasten in elkaar zetten. Geen klus is mij te gek en ik voltooi hem met enthousiasme.
Ook voor verhuizingen ben ik beschikbaar.

* .... al mijn diensten staan in het teken van 'dingen doen die er toe doen!' Ik ben nieuwsgierig, resultaatgericht, gestructureerd, ondernemend, enthousiast en autonoom.

Check de website voor mijn actuele diensten.Geen bedrijfspresentatie beschikbaar