Zorg en Zekerheid Leiden Basketball - Leden

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball

Contactpersoon: Marcel Verburg
Adres Boshuizerlaan 1 2321 SG Leiden Telefoon: 06-53251866 Website: www.eredivisiebasketballleiden.nl
Foto van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball

Over ons

De ZZ Leiden Businessclub is het grootste zakelijke netwerk van Leiden en omgeving, met ondernemingen van groot tot klein en vertegenwoordigers uit elke mogelijke branche. Voor partners van ZZ Leiden zijn er diverse opties. Van Strategisch Partner, inclusief de daarbij behorende aantrekkelijke communicatiemogelijkheden en het lidmaatschap van onze businessclub, tot een van onze de verrassende wedstrijdarrangementen. Voor en na afloop van de wedstrijden is er altijd uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje in de HomeTown Lounge, de sfeervolle ruimte voor de leden van de businessclub. Geniet vanaf uw eigen VIP-seat van de acties en spanning van de thuiswedstrijden van ZZ Leiden Basketball.

 

Wilt u uw onderneming een aantrekkelijk podium bieden en nadrukkelijk zichtbaar zijn tijdens de thuiswedstrijden van ZZ Basketball Leiden? Ook dat kan uiteraard: in de hal zelf, maar ook op tv (Ziggo, NOS Studio Sport én livestream).

 

Niet alleen op wedstrijddagen staan wij voor u klaar. Ook op niet-wedstrijddagen hebben wij gedurende het basketbalseizoen een gevarieerd programma, waarbij u in contact kunt komen met uw collega-sponsoren om uw relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Met activiteiten zoals de businessclubreis, bedrijfsbezoeken en netwerksessies worden onze businesspartners actief aan elkaar verbonden.

 

Kortom, de ZZ Leiden Businessclub biedt een uniek platform dat topsport, maatschappelijke initiatieven en zakendoen combineert. Een partnership met ZZ Leiden is een mooie aanvulling op uw businessactiviteiten: u breidt uw netwerk uit, vergroot uw naamsbekendheid en u kunt uw relaties in een sfeervolle, stimulerende ambiance ontvangen en fêteren.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Boshuizerlaan 1 Leiden Zuid-Holland 2321 SG Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885