Wetting & De Roode Advocaten - Leden

Wetting & De Roode Advocaten

Contactpersoon: Maaike Wetting
Adres Zijlbaan 28C 2352 BN Leiderdorp Telefoon: 071-2032166 Website: www.wettingenderoode.nl Bedrijfsvideo: Wetting & De Roode bedrijfsvideo
Foto van Wetting & De Roode Advocaten

Over ons

Gespecialiseerd in het arbeidsrecht en familierecht. Dat is wat wij doen en meer niet. Want meer is niet beter, verdieping is beter. En daar gaan wij voor. We nemen u mee naar de oplossing die voor u het beste resultaat oplevert, nu en straks. Wij begeleiden en procederen, coachen en adviseren, analyseren en doceren, houden pleidooi, eisen, verweren, kortom: wij zijn advocaten. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor mediation. Een zeer geschikt middel om uw geschil te beslechten. Ook dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

Maaike Wetting en Lorien de Roode zijn twee enthousiaste vakidioten met passie voor ons werk die u graag helpen met onze kennis en ervaring. Onze hulp vraagt maatwerk, omdat iedere vraag uniek is en wij ook unieke cliënten bedienen. Wij zijn gedreven, daadkrachtig en pro-actief en zoeken graag met u naar de juiste en praktische oplossingen.

 

Kenmerkend daarbij is onze laagdrempeligheid. Wij hebben tijd voor onze cliënten en bieden waar nodig ook een luisterend oor. Persoonlijk contact is een voorwaarde om uw belangen goed te kunnen behartigen. Voor ons staat uw belang voorop en wij zetten ons steeds in om het door u gewenste scenario te bereiken. Soms betekent dit dat wij juist op de achtergrond meekijken, adviseren en beoordelen. Maar wij nemen het voortouw als dat de manier is om uw zaak tot een goed einde te brengen. Twijfel dus niet en neem contact met ons op.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Zijlbaan 28C Leiderdorp Zuid-Holland 2352 BN Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885