Van Duyn Van der Geer - Leden

Van Duyn Van der Geer

Contactpersoon: Aldwin Heijns
Adres Jonckerweg 20 2201 DZ Noordwijk Telefoon: 071-4090409 Contactpersoon: 06-53126937 Website: www.vdvdg.nl
Foto van Van Duyn Van der Geer

Over ons

Van Duyn Van der Geer accountants en adviseurs is een middelgroot accountants- en advieskantoor gevestigd aan de Jonckerweg in Noordwijk. Wij zijn voornamelijk bekend in onze directe omgeving: Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg, Leiden. Hier liggen onze “roots”. Maar wij verleggen graag onze grenzen.

 

Onze services en activiteiten
Op professionele en persoonlijke wijze werken wij samen met onze cliënten én met elkaar (het team). Wij leveren onze diensten aan zeer uiteenlopende cliënten van MKB ondernemingen, particulieren tot internationale cliënten. Door deelname in het internationale samenwerkingsverband Kreston bieden wij toegevoegde waarde aan cliënten die ook in het buitenland (willen) ondernemen.

 

Met u als ondernemer centraal
Wij werken graag met ondernemende mensen, die met inzicht en toewijding werken aan succes. Echte ondernemers, die resultaat en kwaliteit als speerpunten zien, en tegelijk behoefte hebben aan zakelijke dienstverlening op basis van een persoonlijke band. Voor die ondernemers is Van Duyn Van der Geer de logische keus in accountancy, fiscaal en juridisch advies, salarisadministratie en HRM. Vanwege de passie voor het vak en het plezier om mee te bouwen aan de toekomst. Onze enthousiaste medewerkers gaan samen met u op creatieve en kritische wijze te werk. Ons doel is om samen te werken aan een langdurige – vaak persoonlijke – relatie.

 

Toekomstgericht ondernemen, wij kijken met u vooruit
Wij kijken met u mee vooruit en ondersteunen u bij belangrijke keuzes voor de toekomst. Adviseren doen wij graag, ook in de meer complexe situaties. Onze advisering gaat van bedrijfsjuridisch advies, corporate finance tot estate planning. Wij zorgen voor een goede begeleiding bij kredietvraagstukken, bedrijfsopvolging en ook werkgeverszaken. Zo helpen wij onze cliënten verder.

 

Actief en betrokken
Wij voelen ons “meer dan thuis in de regio” en zijn daarom graag betrokken bij uitdagende regionale initiatieven. Daarin maken wij gerichte keuzes, wij gaan voor sport, jeugd en cultuur. Wij zien onszelf als een actieve betrokken sponsor, en denken graag mee met de club of vereniging. Het samenwerken met cliënten, relaties en collega’s staat hierin centraal. Met elkaar verbonden door de sponsoring.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Jonckerweg 20 Noordwijk Zuid-Holland 2201 DZ Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885