Van der Valk Hotel Leiden - Leden

Van der Valk Hotel Leiden

Contactpersoon: Frans Schohaus
Adres Haagse Schouwweg 14 2332 KG Leiden Telefoon: 071-5731731 Website: www.hotelleiden.nl
Foto van Van der Valk Hotel Leiden

Over ons

Met centrale ligging aan de A44 tussen Den-Haag en Amsterdam (Schiphol 25km) is Van der Valk Hotel Leiden vanuit het gehele land goed bereikbaar. De perfecte locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, congressen, trainingen of presentaties. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende ruimte!

 

Zalen
De multifunctionele vergaderzalen (met uitzicht op de Oude Rijn) zijn van alle gemakken voorzien. Kenmerkend is het vele daglicht, de ruime opzet en voorzieningen zoals ADSL, gratis Wi-Fi, een geluidsinstallatie, beamer en scherm ed. Voor ieder wat wils: eenvoudig en doeltreffend of comfortabel en uitgebreid!

 

Luxe Boardrooms
Vergaderen in een luxe boardrooms is vergaderen in stijl. In het monumentale gedeelte van het hotel bevinden zich 5 luxe boardrooms die allen zijn voorzien van daglicht, comfortabele leren fauteuils, geïntegreerde apparatuur, een flip-over en een eigen Nespresso koffiemachine met diverse soorten koffie. Stijlvol en luxueus. Ideaal voor de kleinere vergaderingen.

 

Restaurant
De moderne open keuken vormt het hart van Restaurant Het Haagsche Schouw. Geniet van smaakvolle gerechten in een sfeervolle ambiance. En met mooi weer bent u natuurlijk van harte welkom op het terras aan het water van de Oude Rijn.
Het terras beschikt over een eigen aanmeerplaats of u maakt gebruik van de watertaxi om naar de stad te varen.

 

Kamers
Van der Valk Hotel Leiden heeft 80 vernieuwde kamers en suites. Ze hebben een compleet nieuw interieur met een sfeervolle en moderne uitstraling gekregen. Er is gebruik gemaakt van veel wittinten in combinatie met een natuurlijke uitstraling.
De kamers en suites zijn voorzien van airconditioning, gratis Wi-Fi, gratis koffie/thee faciliteiten, gratis laptopsafe, koelkastje, 26 inch Flat screen tv, splinternieuwe bedden (2.10 L) en een badkamer met (bubbel)bad en aparte douche.
De meeste kamers beschikken over een balkon met zitje op het zuiden. Annuleren is kosteloos tot 24 uur voor aankomst.

 

Van der Valk Hotel Leiden heeft voldoende gratis parkeergelegenheid en heeft voor het 2e jaar Green Key eco-label GOUD behaald.

 

U bent van harte welkom!

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Haagse Schouwweg 14 Leiden Zuid-Holland 2332 KG Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885