Studio Steenpaal | uitlegvideo’s en praatplaten - Leden

Studio Steenpaal | uitlegvideo’s en praatplaten

Contactpersoon: Debbie van Steenpaal
Adres Nonnensteeg 20 2311 VJ Leiden Telefoon: 06-20493885 Contactpersoon: 06-20493885 Website: www.studiosteenpaal.nl Bedrijfsvideo: https://www.youtube.com/watch?v=IhVOFTdfc0g
Foto van Studio Steenpaal | uitlegvideo’s en praatplaten

Over ons

Studio Steenpaal helpt je om de kloof tussen jou en je klant/de burger/de patiënt/de bewoner te verkleinen. En daarbij zetten we tekenen in. En we leren het jou ook graag, zodat jij ermee aan de slag kunt. We helpen je complexe informatie te simplificeren & visueel over te brengen aan jouw publiek. Zodat je vervolgens er het gesprek met ze over kunt voeren.
 

Sessiebegeleiding
We helpen je om jouw sessie tot een succes te maken. Zodat je echt contact maakt met je doelgroep en er wederzijds begrip ontstaat.
 

Liever zelf tekenen? Workshops
Daarvoor zijn onze workshops geschikt. In in company of open inschrijving-workshops leren we je uitlegvideo’s maken, visueel werken, zakelijk tekenen of op flipovers te tekenen.
 

Visuele producten
Geen tijd om zelf te tekenen? Dan helpen we je dmv illustraties en uitlegvideo’s, whiteboardanimaties, explainervideo’s. Daarnaast maken we praatplaten en visuele verslagen als graphic recorder. Naast onze basis in communicatie halen we veel uit LEAN (met kleine verbeteringen en bottom up steeds beter werken) en Agile (telkens concrete stappen richting eindresultaat, waar de doelgroep direct feedback op kan geven).
 

Waarom tekenen werkt
Mensen zijn visueel ingesteld. Tekeningen spreken aan en je onthoudt het beter.
Op ons werk lopen we dag in dag uit tegen dezelfde dingen aan. De oplossing vind je dichter bij dan je denkt: de wijsheid zit in de groep. Je doelgroep weet vaak wel waar het aan schort. Mijn sessies zijn erop gericht om die ‘wijsheid’ te ontdekken en te vertalen in concrete oplossingen. Met 1 sessie maak je vaak al een mooie start.
Zo’n sessie is leuk, maar het gaat natuurlijk om het bereiken van blijvende resultaten. De concrete acties die we afspreken tijdens de sessie moet je daadwerkelijk in de praktijk brengen. Hoe hou je de afgesproken acties op het netvlies? Ook daar help ik. De acties leggen we vast in een praatplaat. Zo’n plaat blijft een goede visuele reminder.
Het gaat niet om mooi tekenen, maar om functioneel tekenen. Tekenen om elkaar beter te begrijpen. Een beeld zegt namelijk zoveel meer dan woorden. Wij zijn zo geconditioneerd dat we liever blijven hangen in (of broeden op) de exacte formulering dan dat we overgaan tot de uitvoering van het idee.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Nonnensteeg 20 Leiden Zuid-Holland 2311 VJ Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885