Stap in de juiste richting - Leden

Stap in de juiste richting

Contactpersoon: Nicole van Alder
Adres Kneppelhoutstraat 33 2321 AZ Leiden Contactpersoon: 06-11728488 Website: Stap in de juiste richting
Foto van Stap in de juiste richting

Over ons

Je voelt dat het anders moet en je ziet door de bomen het bos niet meer

  • Je hebt steeds minder energie over na een werkdag. Je weet eigenlijk niet of je jouw werk nog echt leuk vindt.
  • Je ervaart een onaangename spanning en je bent niet meer in staat om voor jezelf de juiste keuze te maken.
  • Je houdt alle ballen in de lucht en blijft meedoen, terwijl je voelt dat de druk zich steeds meer opbouwt. Je weet niet hoe lang je dit nog vol gaat houden!

Hoe fijn zou het zijn als je de oorzaak van dit gevoel nu eens echt kunt achterhalen? Weer met energie en plezier kunt doen wat voor jou belangrijk is? De balans weer terug vindt en dit weet vast te houden?

Wandel je spanning er uit en krijg ruimte voor wat er voor jou toe doet

Je hebt mogelijk al op verschillende manier gezocht naar antwoorden en goedbedoelde adviezen opgevolgd om je weer energiek en prettig te voelen in wat je doet. Echter zolang je niet bewust naar jezelf durft te kijken, blijf je symptomen bestrijden en zal het vervelende gevoel terug blijven komen.

Ik neem je mee op ontdekkingstocht om er al wandelend achter te komen wat voor jou echt belangrijk is, zodat je met een optimistische blik en overtuiging de volgende stap voor jezelf durft te zetten….omdat het de juiste is!

Stap eens naar buiten en ervaar hoe beweging en de natuur je rust in het hoofd en lichaam geeft om vandaar de stap te zetten naar meer energie en plezier in je leven.

Over Nicole

Ik ben Nicole, Register Wandelcoach® en richt mij voornamelijk op jong volwassenen met vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (o.a. vergroten zelfkennis, weerbaarheid, vertrouwen) en loopbaanontwikkeling (zoals het terugvinden van (werk)plezier).

Ontdekken waardoor het vuurtje binnen jou aangewakkerd wordt…dat is van belang! En dat doen we niet zittend aan een tafel, maar wandelend in de natuur.

Het belang van goed in je vel zitten – bewust –  en daardoor de juiste keuzes kunnen maken is hetgeen wat  mij drijft in het uitvoeren van het vak als coach. Met lef bereiken wat je daadwerkelijk drijft en motiveert. Door goede en gerichte begeleiding te bieden kun je weer vanuit je innerlijke kracht de juiste keuzes maken. Daar verder stappen in zetten en daarmee een stap in de juiste richting!

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Kneppelhoutstraat 33 Leiden Zuid-Holland 2321 AZ Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885