ProKwadraat-Groepswijzer.nl - Leden

ProKwadraat-Groepswijzer.nl

Contactpersoon: Frank van Leeuwen
Adres Haagweg 8 2311 AA Leiden Telefoon: 071-5235530 Website: www.prokwadraat.nl
Foto van ProKwadraat-Groepswijzer.nl

Over ons

ProKwadraat–Groepswijzer.nl is een bedrijf dat zich sinds 2006 bezighoudt met vrije tijd in de ruimste zin van het woord. De wortels van het bedrijf liggen in Leiden, maar zij slaat haar vleugels uit over heel Zuid-Holland.
 

Productontwikkeling en vrijetijdsmarketing
ProKwadraat ontwikkelt producten voor de sectoren cultuur, toerisme en vrijetijd. Naast producten voor opdrachtgevers ontwikkelt ProKwadraat ook eigen producten. Vanzelfsprekend beheersen wij ook het kunstje voor het vermarkten en promoten van het ontwikkelde product.
 

Bedrijfsuitjes
Onder de naam Groepswijzer.nl biedt ProKwadraat een uitgebreid assortiment aan bedrijfsuitjes aan in Leiden, Haarlem, Delft, Dordrecht, Gouda, Nijmegen, Amsterdam, Den Haag en de Zuid-Hollandse kust. Voorbeelden zijn de stadswandelingen met gids, het Stadsganzenbord, de Broodje Aap wandeling en de Rembrandt fotoshoot.
 

Publieksevenementen
ProKwadraat organiseert publieksevenementen in Leiden en omstreken. De bekendste zijn Schemerstad, de Leidse Draaiorgeldag, 100 Bruggenloop, LeidenWalk en onder de naam Bierwandeling.nl verschillende bierwandelingen.
 

Muziekevenementen en boekingsbureau acts
ProKwadraat organiseert muziekevenementen zoals het Biggg Festival en het Leids Festival van het Levenslied. Voor het mogelijk maken van deze muziekfestivals beschikt ProKwadraat uit een uitgebreid netwerk aan muziekacts, bands en theatergroepen. Voor elke gelegenheid hebben wij voor u een act beschikbaar die u bij ons kunt boeken. Bijvoorbeeld de Slechte Band uit Leiden.
 

Uitgeverij ProKwadraat
Ter versterking van het toeristisch product geeft ProKwadraat ook boeken uit. De afgelopen jaren verschenen onder andere stadswandelingen Singelpromenade, Stijlwandeling, Openbaring, Fototoboek In en Rondom Leiden, Canvas van Leiden en de Leiden Cartoon Puzzel. Op dit moment wordt gewerkt aan het Leids Stripboek, een stripboek voor Leidenaren en tevens een platform voor ondernemers en organisaties om zich te profileren.
 

Strips op Maat
Onder de naam Strips op Maat vertellen wij op een unieke en creatieve manier het verhaal in stripvorm van de opdrachtgever. We creëren professionele strips voor een breed scala aan doeleinden. Dat doen we in verschillende vormen: stripboeken, legpuzzels, schilderijen, illustraties, kleurplaten

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Haagweg 8 Leiden Zuid-Holland 2311 AA Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885