OX Architecten - Leden

OX Architecten

Contactpersoon: Max M.A. Hoffer
Adres Hogewoerd 97a 2311 HJ Leiden Telefoon: 071-5170560 Website: www.oxarchitecten.nl
Foto van OX Architecten

Over ons

OX architecten gelooft in een betere leef- en bebouwde omgeving. OX architecten is een architectenbureau dat dat realiseert vanuit een integrale aanpak.

 

Wij zijn een full-service bureau dat ten dienste staat van onze opdrachtgever en kunnen haar volledig ontzorgen in het ontwerp- en bouwproces. Wij ontwerpen en tekenen vanaf het eerste idee, werken dit uit in een technisch en haalbaar plan en zorgen voor de juiste realisatie. Onze service reikt zelfs tot de nazorg.

 

OX architecten staat dicht bij haar opdrachtgever, ontwerpt en realiseert slimme en haalbare bouwwerken. Wij verwezenlijken dit door te werken vanuit een integrale aanpak, waarbij alle disciplines in het bouwwerk worden belicht, zoals constructie, installatie, bouwfysica, brandveiligheid, kosten en dergelijke.

 

Naast het ontwerp en de technische uitwerking, zijn we de regisseur van het bouwproject. De verwachtingen die aan het begin van het project zijn uitgesproken worden gerealiseerd door adequate sturing en procesbeheersing.

 

Als full-service bureau zijn we gespecialiseerd in (kleinschalige) woonzorg, zorgcentra (eerste/ 1,5-lijns) en zorgpraktijken, maar bedienen ook particulieren en bedrijven voor zowel nieuwbouw, verbouw, renovatie of herbestemming.

 

Wij kunnen onze opdrachtgevers volledig ontzorgen vanaf het eerste idee tot en met de oplevering/ nazorg en met behulp van BIM reduceren wij de risico’s in het bouwproces.

Als bureau kunnen we bogen op ruim 40 jaar ervaring, waarin we ruim 800 projecten hebben opgeleverd. Om onze dienst het beste te kunnen leveren streven we ernaar om het project binnen een uur te kunnen bereiken.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Hogewoerd 97a Leiden Zuid-Holland 2311 HJ Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885