MIDI Marché - Leden

MIDI Marché

Contactpersoon: Brahim Lazaar
Adres Gangetje 10 2311 ER Leiden Telefoon: 071-3626319 Website: www.midileiden.nl
Foto van MIDI Marché

Over ons

Geurige koffie’s, versgeblende shakes, huisgemaakte soepen, verse Mediterrane broodjes, salades en verse maaltijden…bijna alles kun je meenemen bij Midi Marché. Kom je voor een verse lunch, dan neem je bijvoorbeeld gelijk een cadeautje of iets lekkers voor bij de koffie mee.

 

Midi Marché spreekt een breed publiek aan, de zaak is altijd gevuld met een kleurrijke mix aan mensen. Zij komen niet alleen om een vers sapje of knapperig vers broodje te halen, maar ook voor de aangename en relaxte sfeer. Het personeel is aardig en het assortiment in de winkel wisselt steeds. Zo worden klanten steeds verrast met nieuwe verse producten.

 

Bij Midi Marché worden de koffie’s gemaakt door een echte barista. Een barista is een meester espressomaker, een sfeerbepaler en een organisator achter het espresso-apparaat. De barista heeft kennis van de malinggraad van de koffie, het schuimen van de melk en weet van de koffie tot een ware tractatie te maken. Koffiedrinken wordt zo een echte beleving!

 

In de zomer zijn er koele verse sappen en huisgemaakte limonades. De broodjes kennen ingrediënten als koriander, zongedroogde tomaatjes, olijven en worden ter plekke belegd met huisgemaakte tonijnsalade, pesto’s en tapenades. Er wordt in de open keuken puur en naar eigen recept gekookt. Natuurlijk wordt er gewerkt met dagverse producten.

 

Regelmatig staan er gastkoks te koken in de open keuken en is er geen reden om zelf aan de slag te gaan die dag. Je neemt gewoon een heerlijke verse maaltijd mee (vlees, vis of vegetarisch).

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Gangetje 10 Leiden Zuid-Holland 2311 ER Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885