Maters & Hermsen - Leden

Maters & Hermsen

Contactpersoon: Jeroen Maters
Adres Herengracht 48 2312 LE Leiden Telefoon: 071-5133430 Website: www.matershermsen.nl
Foto van Maters & Hermsen

Over ons

Maters & Hermsen is een creatief communicatiebureau. Wij vertalen (complexe) inhoud in verrassende communicatieconcepten die een groot publiek beroeren.

 

Online. Print. Film. Live. Crossmediaal. Trainingen. Concept, creatie en coaching. Vanuit ons kantoor in Leiden, met een dertigtal adviseurs, redacteuren, online specialisten, filmers, designers en trainers.

 

Wij brengen werelden bij elkaar die niet van nature bij elkaar komen. We bevorderen een goede relatie tussen overheid en burgers, tussen wetenschapper en publiek, tussen management en medewerkers, tussen organisaties die met elkaar samenwerken, tussen bedrijven en omwonenden, tussen goede doelen en vrijwilligers en donateurs: samen bouwen we aan dromen, samen werken we aan resultaten. Wij spreken de taal van iedereen: van de politiek en de burger, professor en student, baas en medewerker, bedrijf en consument, goed doel en donateur. Daardoor zijn we als geen ander in staat om een dialoog op gang te brengen of te verbeteren. We bevorderen zo kennisdeling, begrip en betrokkenheid. We ontwikkelen communicatieplatforms voor iedereen: van tijdschrift tot congres, van film tot online community. We kennen de inhoud goed én weten die te vertalen in spannende, vernieuwende, creatieve media die écht gelezen, bekeken, bezocht, beluisterd, gebruikt worden. Waarbij we vanuit onze journalistieke achtergrond weten hoe je de dialoog open, geloofwaardig en betrouwbaar voert – de essentiële basis onder alles wat we doen.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Herengracht 48 Leiden Zuid-Holland 2312 LE Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885