Barthen Groep B.V. - Leden

Barthen Groep B.V.

Contactpersoon: Ernst Barthen
Adres Hallenweg 7 2316 JX Leiden Telefoon: 071-5222688 Website: www.barthen.nl
Foto van Barthen Groep B.V.

Over ons

De Barthen Groep: 3 specialismen onder één dak!

Barthen Verhuur
Barthen verhuur is uw vertrouwde verhuurder van mobiele sanitaire voorzieningen en schaftwagens. http://www.barthenverhuur.nl

 

HuurMaat
Bespaar u de kosten en moeite van de aanschaf van dure gereedschappen en machines: huur ze gewoon bij ons! Want de aanschaft van drilboren, graafmachines of ander bouwmaterieel kan een kostbare aangelegenheid zijn. Om nog maar te zwijgen van de verplichte, aldoor wijzigende keuringseisen vanuit de overheid. Profiteer van ons brede assortiment, voor bedrijven als particulieren, U huurt uw gereedschap, machine of steiger bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Leiden, Katwijk, Vlaardingen of Alphen aan den Rijn. Of laat uw spullen direct door ons afleveren waar u dat wilt. Wij hebben een groot verzorgingsgebied en regelen het voor u!
http://www.huurmaat.nl

 

Riool.nl
Riool.nl is dé dienstverlener voor West-Nederland met meer dan 60 jaar ervaring in rioleringswerkzaamheden, wij helpen u graag! We zijn uw rots in de branding op het gebied van riooltechniek: we inspecteren, ontstoppen, reinigen en repareren en werken voor particulieren, bedrijven en overheid. We inspecteren het riool met camera’s en uiteraard repareren wij de gevonden problemen. We hebben altijd de juiste instrumenten en expertise in huis om tot een passende oplossing te komen. Maar u kunt ons ook inzetten voor het compleet vernieuwen van de riolering en renoveren van rioolstelsels.
http://www.riool.nl

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Hallenweg 7 Leiden Zuid-Holland 2316 JX Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885