Bartels Consultancy B.V. - Leden

Bartels Consultancy B.V.

Contactpersoon: Dion Bartels
Adres Postbus 14.000 3508SB Utrecht Telefoon: 06-51134295 Contactpersoon: 06-51134295 Website: www.bartelsconsultancy.nl
Foto van Bartels Consultancy B.V.

Over ons

Property Tax Fighter

 

Het bestrijden van onjuiste WOZ-aanslagen, de herfinanciering van onroerend goed en het transformeren van leegstaande kantoren.

 

Voor veel vastgoedondernemers is het een jaarlijkse ergernis: de OZB-aanslag. Natuurlijk weet u dat de WOZ-waarde van uw panden regelmatig te hoog wordt geschat. Maar een bezwarenprocedure? Zonde van de energie. Jaarlijks kan er zo heel wat geld weglekken uit uw onderneming. Een vervelende kostenpost voor u, een mooie melkkoe voor de gemeente. Want voor de lokale overheid is de OZB een van de belangrijkste inkomstenbronnen.

 

Dat kan anders!
Natuurlijk heeft u geen zin in procederen. U steek uw tijd liever in ondernemen. Maar bij Bartels Consultancy pakken we de uitdaging graag op. Zonder dat u er omkijken naar heeft, controleren wij uw WOZ en vechten wij een onjuiste OZB-aanslag aan. We nemen de bezwarenprocedure van begin tot eind voor onze rekening. Het resultaat: winst voor uw onderneming. En blijkt uw OZB wel correct? Dan geldt uiteraard no cure, no pay. Kortom: u heeft niets te verliezen.

 

Transparant tarief
Bartels Consultancy heeft de afgelopen jaren honderden bezwaarschriften ingediend voor vastgoedondernemers en particulieren, met succes voor de klant. We doen dat tegen een transparant tarief. Voor een OZB-procedure rekenen we de wettelijk vastgestelde bijdrage. Daar komt een toeslag bij van 25% van de besparing die u het eerste jaar behaalt. U betaalt pas als de gemeente u het teveel geïnde geld heeft teruggestort.

 

Niet omlaag, maar omhoog?
Het klinkt misschien gek, maar soms is het juist gunstig om de OZB niet omlaag, maar juist omhoog te procederen. Voor de verkoop, verhuur of herfinanciering van uw panden kan een hogere WOZ waardevol zijn. Ook in die trajecten trekken we met u op. Verder kunnen we u helpen met het herfinancieren van vastgoedportefeuilles, vanuit onze jarenlange expertise in deze sector. Zodat u uw onroerend goed zo kostenefficiënt mogelijk kunt beheren.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Postbus 14.000 Utrecht Zuid-Holland 3508SB Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885