ARTvertisements - Leden

ARTvertisements

Contactpersoon: Barbara van Druten & Niki Koutouras
Adres Nieuwe Energie, unit 2, 3e Binnenvestgracht 23J 2312 NR Leiden Contactpersoon: Barbara 06-37444002 Contactpersoon: Niki 06-51273901 Telefoon: 071-3627023 Website: ARTvertisements Website: Barbara van Druten Bedrijfsvideo: Werkwijze ARTvertisements
Foto van ARTvertisements

Over ons

Kunst en identiteit samenbrengen, dat is wat Barbara van Druten en Niki Koutouras voor ogen hadden toen ze hun creatieve bureau ARTvertisements (art en advertisements) begonnen.

 

Met behulp van een team van professionals voegt het creatieve duo esthetiek, informatie en commercie samen tot een uniek concept. Het doel? Niet alleen inspirerende, maar ook functionele kunst- en interieurconcepten creëren.

 

Deze unieke manier van visuele communicatie is gezien hun achtergronden geen verrassing. Niki is creatief marketeer met een achtergrond in retail en design in de internationale modewereld.

 

Barbara is kunstenaar en heeft een achtergrond in Visuele Communicatie en Illustratie, met als basis haar opleidingen aan de Academie van de Beeldende Kunsten te Maastricht en de Academy of Arts, Architecture and Design in Praag.

 

In ARTvertisements komen esthetiek en informatie samen door middel van op maat gemaakte digitale collages, deel uitmakend van een totaalconcept. Zo kunnen de gelaagde collages bijvoorbeeld QR-codes bevatten of op (familie)geschiedenis ingaan.

Ook spelen kleur en beleving een belangrijke rol in hun uitingen. Niet alleen voor het aanzicht, maar ook om klantspecifieke doelen te stimuleren. Zo is bijvoorbeeld aangetoond dat kleur en beleving bij kunnen dragen binnen het onderwijs, de geriatrie, tandheelkunde en eigenlijk elke sector waar men specifieke belangen voor ogen heeft.

 

Niki en Barbara richten zich altijd op het totaalconcept, waarin de wensen en identiteit van een organisatie centraal staan. ARTvertisements is al ingezet bij o.a. het ontwikkelen van marketingconcepten, stadsverfraaiing, interieur- en bouwprojecten.

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Nieuwe Energie, unit 2, 3e Binnenvestgracht 23J Leiden Zuid-Holland 2312 NR Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885