AREA071 - Leden

AREA071

Contactpersoon: Arjan Meester
Adres Sisalbaan 5A 2352 AZ Leiderdorp Telefoon: 071-2001002 Website: www.area071.nl
Foto van AREA071

Over ons

Alles inclusief plus mogelijkheid tot doorgroei
Wij hanteren een uitgebreid alles inclusief pakket. Alleen deelname aan de lunch kost wat extra’s maar ook dat kun je middels een voordelig abonnement bestellen. Gebruik van alle faciliteiten en services zijn inclusief het standaard lage tarief. Faciliteiten zoals kantoorbenodigdheden, koffie/thee/fris, vrijdagmiddagborrels, gebruik vergaderruimtes, beamers, leenauto’s maar ook services zoals ondersteuning en advies. Ook qua ruimte bieden wij flexibiliteit en tevens de mogelijkheid om juist daarin mee te groeien met jouw bedrijf. Betrokken zijn en blijven. Bouwen, groeien, doorgroeien.

 

Netwerk (partners) plus kennisinstellingen
AREA071 beschikt over het beste netwerk in de regio 071 (Leiden/Katwijk). Echt. Niet alleen kennen wij alles en iedereen maar wij doen er ook zaken mee. Of we ondersteunen, bemoeien of helpen onze contacten. Samen nieuwe initiatieven ontplooien, ideeën verzinnen en elkaar verder helpen. Via ons ligt de regio en eigenlijk de hele wereld open. Of je nu samenwerking zoekt met corporates, programma wil maken met de kennisinstellingen zoals Universiteit en Hogeschool, ingangen zoekt bij studentondernemers of het BioSciencepark Leiden. Bij ons vind je het. En we investeren continue in ons netwerk. Door betrokken te zijn. Door ondernemend te zijn. Vinden wij onszelf geweldig? Nee hoor, maar ons netwerk wel.

 

Funding
Soms gaan wensen en behoeften verder dan wat advies en inhoudelijke ondersteuning en heb je gewoon cash nodig om jouw droom te realiseren of net de volgende stap te zetten. Of het nu een simpele lening of een actieve participatie in jouw onderneming betreft, wij staan ervoor open. Wij staan ook midden in die wereld en helpen je op weg naar een passende financiering. En niet alleen qua bedrag maar ook op dusdanige wijze dat je ook inhoudelijke meerwaarde krijgt.

 

Onze ondernemers: De Areanauten
Ondernemers bij AREA071 hebben sinds jaar en dag een zelfgekozen geuzennaam. De Areanauten. Het tekent het gevoel van betrokkenheid, samenwerken en tegelijkertijd opereert eenieder totaal zelfstandig onder eigen vlag. Wel de lusten maar niet de lasten. Areanauten zijn ons kapitaal en onze top referenties. Benieuwd naar ze? Kijk gerust even rond, maak kennis en ervaar hoe zij het ervaren…

 

Programma
Bij een intens concept als dat van ons hoort natuurlijk een bijbehorend programma. Samen met partners als bijvoorbeeld Creatief Buro Friskijkers, Rabobank Leiden Katwijk, Economie071, Universiteit Leiden, Luris, de Hogeschool en Lugus organiseren wij regelmatig bijeenkomsten van diverse vorm en aard. Op thema, op doelgroep of soms gewoon voor de gezelligheid. Daarnaast bieden wij iedereen de gelegenheid zelf ook programma op onze locatie te maken, volgen of aan te bieden. Dat doen wij in ons eigen mini congres- en vergadercentrum MEET071. Jouw ruimte..

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Sisalbaan 5A Leiderdorp Zuid-Holland 2352 AZ Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885