ANSVANREEUWIJK.NL - Leden

ANSVANREEUWIJK.NL

Contactpersoon: Ans van Reeuwijk
Adres Alpenroos 10 2317 EX Leiden Telefoon: 06-30700105 Website: www.ansvanreeuwijk.nl
Foto van ANSVANREEUWIJK.NL

Over ons

Less is more

 

‘Of het nu om een nieuwbouw woning gaat of een oude boerderij. Mijn interieuradvies is altijd persoonlijk en aan huis. Door goed te luisteren en te kijken, zijn mijn adviezen inspirerend, goed uitvoerbaar en maatwerk. Ook voor de langere termijn”.

 

Gesprek aan huis
Als je contact  hebt opgenomen, maken we een afspraak en kom ik thuis bij je langs. We bespreken dan jouw vraag en de mogelijkheden. Hierbij is altijd sprake van maatwerk en ga ik uit van jouw persoonlijke woonwensen. Ook zijn het karakter en de bouwkundige staat van het huis en het beschikbare budget belangrijk voor mijn interieur- en verbouwingsadvies.

 

Advies
Wat ik inbreng is een andere kijk, waardoor je woning en interieur weer tot zijn recht komen. Dit voegt rust, harmonie, warmte en openheid toe aan je huis. Soms levert het verplaatsen van een deur al zoveel mogelijkheden op, dat een grote ingreep helemaal niet nodig hoeft te zijn. Soms ook wel, en dan is het goed om heldere uitgangspunten te formuleren; die zijn leidraad bij alle detailvragen die daarna volgen. Het maken van toepasbare keuzes wordt gecombineerd met veel technische kennis en praktisch inzicht. Dit maakt dat het resultaat een combinatie is van creativiteit, kwaliteit en eenvoud. Duurzaamheid is daar een logisch gevolg van.

 

Keuze pakketten
Om mijn diensten overzichtelijk te houden, heb ik drie ‘pakketten’ samengesteld waar jij uit kan kiezen. Die variëren van een mondeling advies aan huis tot een complete ‘make-over’ inclusief begeleiding van het verbouwingsproces.

 

Als we een eerste afspraak maken, hoeft het nog niet helder te zijn hoe “groot” de opdracht is. Daar komen we vanzelf achter. Jij bepaalt wat je nodig hebt om (weer) blij te zijn met je huis!

Connections Business Directory | Leaflet | © OpenStreetMap contributors

Alpenroos 10 Leiden Zuid-Holland 2317 EX Nederland

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885