De Leeuw Makelaardij b.v.

Bedrijfsomschrijving

Dat is de waarde van ervaring
Sinds 1951 zijn wij actief in verzekeringen, makelaardij en hypotheken. Veel is er veranderd in de loop der jaren. Maar één ding niet: nog steeds doen veel (de meeste) mensen zichzelf flink te kort als het gaat om de grotere financiële beslissingen in het (zakelijk) leven. Waarom mensen juist bij grote beslissingen minder op hun belangen letten? We weten het niet. Maar we weten wel wat ertegen helpt: ervaring.

Per saldo beter af
Ervaring houdt scherp. Maakt dat u de valkuilen vermijdt en de voordelen realiseert. Om te beschikken over ervaring hoeft u niet elke week een woning te kopen of verkopen, uw verzekeringen te herzien of de mogelijkheden van uw hypotheek te onderzoeken. Ervaring haalt u simpelweg in huis met De Leeuw. Zeker, voor die expertise betaalt een vergoeding. Maar dit is nog zekerder: per saldo is die ervaring voor u van concrete waarde.

Vertrouwd
De Leeuw is een familiebedrijf. Verantwoordelijkheid en dienstbaarheid zijn verankerd in ons DNA. We zijn trots op de kenniscultuur in ons bedrijf. Het opleidingsniveau van onze medewerkers is hoog. Ze zijn bekend met de nieuwe regelgeving en hebben een grote regionale kennis. Dat is de waarde van ervaring.

Meer weten?
Kijk op www.deleeuw.nl of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.Bekijk onze bedrijfspresentatie