Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij

Bedrijfsomschrijving

De jarenlange ervaring en kennis op het gebied van bedrijfsonroerend goed, maakt Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij tot een betrouwbare specialist. Wij zetten ons dagelijks in voor de belangen en specifieke wensen van een breed scala aan zakelijke- en particuliere opdrachtgevers. Met een hecht team professionals vormen wij een doelgerichte, krachtige organisatie, actief in regio Rijnland met de nadruk op de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek.

Het kantoor staat sinds de oprichting in 2006 onder leiding van Aad Barnhoorn, hij is inmiddels meer dan 25 jaar actief als bedrijfsmakelaar en deelt zijn passie en enthousiasme voor het vak met vijf collega's. De gedrevenheid van ons team, om veel voor onze klanten te willen betekenen, heeft ons gebracht waar wij op dit moment staan.

Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en biedt u mede hierdoor een extra waarborg voor vakkundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Als specialist op ons vakgebied, onderscheiden wij ons op grond van kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat.

Aad Barnhoorn is in 1992 door de rechtbank in Den Haag be√ędigd als makelaar-taxateur o.g. (RT) en tevens in het bezit van de internationale erkende en beschermde titel Recognised European Valuer (REV). De makelaars van Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij zijn lid van de sectie NVM Business en ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert en Nederlands Register Vastgoed Taxateurs.Geen bedrijfspresentatie beschikbaar