ABIN Accountants en Belastingadviseurs

Bedrijfsomschrijving

ABIN accountants en belastingadviseurs is een onafhankelijk en zelfstandig opererend accountantskantoor met vestigingen in Noordwijk, Leidschendam en Den Haag. Wij zijn een full-service accountants- en advieskantoor. Wij zijn u van dienst met accountancy (administratie, samenstellen van een jaarrekening en accountantscontrole), belasting- en juridische advisering, estateplanning, financieel interimmanagement en het uitvoeren van wettelijke controles, waarvoor de WTA vergunning van AFM is verkregen.

Wij zijn actief in Noordwijk, Leidschendam, Den Haag en omstreken, de Bollenstreek en de gehele Randstad en bedienen met onze 90 medewerkers al meer dan 40 jaar het midden en kleinbedrijf. Tot onze klantenkring rekenen wij ook grote ondernemingen en organisaties in de publieke sector.

De menselijke factor, onze mensen en onze opdrachtgevers, is in onze organisatie waar het om draait. De ABIN-professionals zoeken in interactie met onze clienten steeds naar oplossingen voor de uitdagingen waar onze cliënten voor staan. Kennis, ervaring en pragmatisme worden hierbij optimaal gecombineerd. Onze informele organisatie garandeert een flexibel en prettig werkklimaat waarbij ruimte is voor specialisatie.
Binnen onze divisie financieel interimmanagement voeren onze interimmanagers tijdelijke opdrachten uit in uiteenlopende financiële functies bij onder andere beursgenoteerde bedrijven en ministeries.
ABIN doet wat u doet: ondernemen. Permanent streven wij er naar om tegen aantrekkelijke tarieven in de markt op praktische wijze tot een oplossing te komen voor de vraagstukken waar onze cliënten voor staan. Integriteit, specialisatie en deskundigheid en jarenlange ervaring vormen hierbij ons uitgangspunt.Geen bedrijfspresentatie beschikbaar