Acties

Ieder nieuw lid van BV Leiden ontvangt een voucher ter waarde van €100 (inclusief BTW) die zij kunnen besteden bij een ander BVL lid. Breng je als bestaand lid, een nieuw lid aan voor BVL: dan krijgt zowel het nieuwe lid, als het bestaande lid ook een voucher!

Wil je de voucher inleveren bij een BVL lid dat niet op deze pagina staat vermeld met een actie, neem dan  contact op met Irene dan kijkt ze of dat geregeld kan worden.  

Hieronder vind je de speciale acties waar je als lid van BVL gebruik van kunt maken met deze voucher.

Ook een actie maken voor je medeleden: vul het formulier hiervoor in.


Veerkracht na verlies in je zwangerschap
Zwangerschapsverlies, vaak snel terzijde geschoven en overladen met taboes, kan diepgaande effecten hebben, op jou persoonlijk en daarmee op je inzetbaarheid binnen je bedrijf. Het inzetten van gespecialiseerde begeleiding na een miskraam is een investering in zowel persoonlijk welzijn als zakelijk succes. Geen eindeloze praatsessies, maar vooral doen en ervaren. Dat is wat je bij mij vindt.

Voor meer info: www.mariposacoaching.nl. Profiteer nu van €200,- korting op jouw coachingstraject bij gebruik van de voucher.

Voordeel bij zaalhuur & afsluitende borrel cadeau
Valk Exclusief Hotel Leiden beschikt over moderne en goed uitgeruste vergaderfaciliteiten die ideaal zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Als lid van BV Leiden profiteert u van €100 euro extra korting op de zaalhuur van uw eerstvolgende zakelijke bijeenkomst bij het inleveren van de voucher t.w.v. €100,-Daarnaast ontvangen alle deelnemers een afsluitende borrel in onze Brasserie, t.w.v. €12,50 per persoon.

Deze actie is geldig op maandag, woensdag of vrijdag, met een minimale afname van twee dagdelen. De actie loopt t/m 31 maart 2024.

Een proefabonnement voor slechts €30 met de voucher!
Je begint voordelig met naailessen in ons atelier via BV Leiden! Lever jouw voucher in en krijg je eerste 6 lessen (proefabonnement) voor slechts 30 euro in plaats van 157,50. Elke ochtend avond zijn er naailessen voor volwassenen. Let op: Je kunt de voucher ook inzetten voor onze naailessen voor kids & tieners.
Meer informatie en aanmelden kan via de website: https://www.atelierkleurstof.nl/naailes-algemeen-3/

ProKwadraat-Groepswijzer.nl biedt voor € 100 een complete stadswandeling door Leiden aan. Een van onze enthousiaste, professionele gidsen neemt u mee voor een rondleiding door de Sleutelstad. Ga voor een algemeen historische wandeling of kies voor een specifiek thema. Meerdere talen mogelijk.

WordPress performance quick scan – Heb je een WordPress site, maar ervaar je die als traag of heb je gewoon het idee dat het beter kan? Isource biedt in ruil voor de BVL voucher een quick scan aan om de performance van je WordPress site te analyseren en aan te geven of er verbeteringen mogelijk zijn. Normale prijs van de quick scan: € 250,-

Communiceren met bedrijfskleding? Wij helpen je op weg om niet alleen een goede indruk achter te laten, maar ook bij een sterke eerste indruk. Bij Kleuropkleding.nl geven we je €50 euro voordeel bij inlevering van je BVL voucher op je bedrijfskleding, belettering op je bedrijfswagen, winkel of kantoorpand. Dat betekent €150 incl. in mindering op de factuur. Laat ons je helpen om te laten zien wie jij bent.

Eenvoudig een fiets voor je personeel
Kent u dat, werknemers die altijd te laat komen omdat ‘de ketting er weer af lag’? Of betaalt u €4 per dag voor een ritje met de OV fiets? Dan is het tijd voor EasyFiets Zakelijk. Een zakelijk abonnement op een duurzaam gerecyclede leasefiets. Vanaf €9,92 per maand (ex btw) heb je al een fiets. Wij regelen het onderhoud, het is maandelijks opzegbaar en je kan zoveel fietsen leasen als jij en je bedrijf nodig hebben. Met de voucher heb je al een leasefiets voor een heel jaar! Kijk op www.easyfiets.nl/zakelijk voor meer informatie.

Gun jezelf meer geestelijke ruimte om kwalitatief goede keuzes te maken. Ervaar hoe het is om de rust en ruimte weer in je hoofd te voelen. Meer focus en creativiteit te ervaren. Simpelweg door een verdiepend gesprek te voeren al wandelend in de natuur. Zet jouw BVL voucher in voor een coachwandeling bij Stap in de juiste richting.

Wil je zeker weten dat je geen aftrekposten misloopt? Of wil je een extra check van je belastingaangifte? Of heb je een fiscale adviesvraag? Zet je voucher dan in bij De Vlieger Administraties. Je wisselt bij ons je voucher in voor anderhalf uur fiscaal advies. De Vlieger administraties regelt de boekhouding en belastingaangiften voor ZZP-ers en klein MKB’s.

Als je op het punt staat je woning te verkopen of een woning te kopen, ga je een spannende tijd tegemoet. Onze NVM-gecertificeerde makelaars staan voor je klaar. In bezit van een BV Leiden voucher? Dan is deze €250,- waard! Je ontvangt €250,- korting op de aan- of verkoop van je woning via Alpina – vestiging Leiden.

Studio Steenpaal maakt animaties en illustraties om jouw verhaal visueel te ondersteunen. Aanbieding voor BVL-leden met voucher: 4 illustraties of 1 animatie die je voor je social mediakanalen of op je site kunt gebruiken (t.w.v. €197,-)
https://studiosteenpaal.nl/kennismaken/

Transformeer jouw bedrijf met een exclusieve Brainsessie van 2.5 uur! Ontdek de kunst van effectieve (telefonische) acquisitie en ontketen het potentieel van jouw onderneming! Wat je krijgt:
●Inzicht in het unieke van jouw bedrijf ●Identificatie van potentiële klanten ●Inzicht in klantbehoeften en hoe deze te vervullen ●Een op maat gemaakte, pakkende pitch ●Praktijkoefeningen in een veilige omgeving ●Een lijst van max. 500 te benaderen bedrijven
Speciale Prijs! Normaal: €295,00 excl. btw. Nu: €150,00 excl. btw. Met BV Leiden voucher: slechts €50,00!

Wil je beter communiceren? Tijdens je klant- sales of netwerkgesprekken? Dan is dit je kans! Schrijf je in voor een DISC training van tijdvooruwbedrijf.nl.

Deelnemers ervaren deze training als positief, interactief en treffend. Met de BVL-voucher t.w.v. €100, = betaal je slechts €99, = ex btw in plaats van €199 ex btw. Meer weten? Ga naar www.tijdvooruwbedrijf.nl

Wil je af van stress, vermoeidheid, onrust, lichamelijke spanning, vage klachten etc.? Kinesiologie helpt!
In 3 sessies brengen we in kaart waar jouw klacht mee te maken heeft èn wat je eigenlijk wilt i.p.v. jouw klacht. Vervolgens help ik je om jouw klacht te verminderen of helemaal te laten verdwijnen, zodat je rust en energie gaat ervaren. Met de voucher krijg je 3 sessies voor €90 i.p.v. €210. Meer info: www.kaleidoscoop-kinesiologie.nl of mail me: info@kaleidoscoop-kinsiologie.nl.

Wil jij zichtbaarder worden op LinkedIn? Een perfecte basis aanbrengen voor meer leads en klanten? Doe dan mee aan de LinkedIn challenge van Omzetcoach.nl. Deelnemers realiseren gemiddeld 5 tot 20 keer meer bereik! Jouw BVL voucher is bij ons €150,00 waard. Je betaalt dus slechts 347,- ex btw voor de challenge in plaats van 497,- ex btw. Je kunt meer lezen via www.omzetcoach.nl/linkedin-challenge. Wil je je voucher inwisselen neem dan even contact op zodat we een kortingscode voor je kunnen aanmaken. Uiteraard kun je je voucher ook gebruiken voor één van onze andere diensten.

Marketinginspiratie voor ondernemers die willen groeien
Wil jij groeien met jouw organisatie? Altijd frisse ideeën hebben voor je marketingactiviteiten, zelfs in de hectiek van je werkweek? Dan is ContentCrafters jóuw platform. We hebben onze kennis, en dat van onze partners, gebundeld. Dit vind je terug in praktische marketingtrainingen, vol actuele inzichten, toepasbare video’s en handige templates.

Speciaal voor BV Leiden leden: lever jouw voucher in voor 6 maanden gratis ContentCrafters t.w.v. €270,-. Je zit daarna nergens aan vast. Meer weten? Ga naar ContentCrafters.nl.Last van arbeidskrapte binnen uw onderneming? Cliq Talents gaat de arbeidskrapte tegen door talentvolle studenten te koppelen aan een studiegerelateerde bijbaan. Kunt u wel een gemotiveerde & ambitieuze student gebruiken ter ondersteuning van uw organisatie? Wij weten de juiste studenten te vinden en hebben ze klaarstaan. Krijg nu in combinatie met de voucher €200.- korting op de plaatsing van een student binnen uw onderneming! Voor meer informatie mail: timothy@cliq-talents.nl / www.cliq-talents.nl!

Jouw medewerkers verrassen met een origineel en persoonlijke cadeau op hun verjaardag? Sluit dan nu een verjaardagsabonnement (Comfort of Deluxe) af en ontvang 100 EURO korting. Daarnaast ontvangt jouw organisatie ook een smakelijke verrassing om te delen met het team ter waarde van 39,95 euro inclusief BTW. Meer informatie over het verjaardagsabonnement. 

PA for a day!
Draait je business zo goed dat je wel een PA of office manager kunt gebruiken maar weet je niet of dat wel iets voor jou is? Pak dan deze kans! Verzilver je voucher en krijg maar liefst 2,5 uur PA of office management dienstverlening op maat inclusief sparringsessie t.w.v. 162,- euro! Het voordeel van een freelance PA? Je hebt geen werkgeversverplichting maar wél de tomeloze inzet van een professional! Meer info over The Orderly Office

Heb je binnenkort een belangrijke vergadering? Verras je klanten met een verse mediterraanse lunch. Luxe broodje of salade + verse smoothie of sap naar keuze voor 8 personen. Gebruik hiervoor dan de BVL voucher! Kijk op www.midileiden.nl voor het menu.

Je wil er natuurlijk niet aan denken maar ondernemen brengt ook risico’s met zich mee. Als je op factuur een dienst of goed levert kan het een keer voorkomen dat er niet wordt betaald. Met de voucher kun je een uitgebreide scan laten uitvoeren op je debiteurenproces. Wij helpen je met het verbeterplan de kans op non-betaling tot een minimum te beperken zodat jij kan ondernemen. Meer info vind je op www.credifixx.nl/zakelijk of bel 071 – 555 555 5

Voelt je woonkamer niet als ‘thuis’? Wil je de zolder verbouwen, maar weet je niet hoe? Soms heb je even een advies nodig als het gaat om interieur en/of verbouwen. Met de voucher van BVL kom ik thuis bij je langs en gedurende 2 uur (waarde 100 euro) geef ik je advies over alle vragen rondom wonen die je hebt. Als onze afspraak een vervolg krijgt met het maken van een moodboard, tekeningen, enzovoorts; dan krijg je een totale korting van 250 euro op het hele pakket. Meer over Ans van Reeuwijk.

Rondvaart Leiden & Groepsuitjes Leiden bezorgen u een onvergetelijke activiteit in één van de mooiste steden van Nederland. Tegen inlevering van de BV Leiden voucher ontvangt u € 100,- euro korting op uw reservering.

Loop je in de samenwerking met anderen vaak tegen dezelfde dingen aan? Heb je te maken met een (dreigend) conflict? Wil of moet je je bezinnen over je verdere loopbaan? Wij zijn gespecialiseerd in vragen op het gebied van samenwerking, conflicten en loopbaan. Maak zelf of door een medewerker gebruik van een coachgesprek van anderhalf uur (waarde 180 euro) met een voucher van BVL.

Word een Klantenmagneet-sparsessie
Als je meer klanten wil, moeten meer mensen weten dat je bestaat. Maar hoe pak je dat aan, waar begin je? Misschien probeer je al van alles, maar levert het nog (bijna) geen nieuwe opdrachten op. Lever jouw voucher in voor een sparsessie t.w.v. € 197,- waarin we gaan kijken wat jij op korte termijn kan doen om nieuwe klanten aan te trekken.

Risicoscan bedrijfsrisico’s met €95,- voordeel!
Verzekeringen afsluiten is niet moeilijk. Maar waar verzeker je je nu wel voor en waar niet voor? Met een Risicoscan van MBR Verzekeringen breng je je bedrijfsrisico’s in kaart en krijg je een overzicht van zaken die je goed hebt geregeld en zaken waar je wellicht nog wat meer aandacht aan zou moeten besteden of zou moeten verzekeren. De prijs voor een Risicoscan is € 195,- exclusief btw. MBR Verzekeringen biedt BVL leden die hiervoor hun voucher t.w.v. €100 inzetten; €95,- korting.
Meer info: www.mbrverzekeringen.nl

Geven loont! Als mindset en business coach voor introverte ondernemers help ik heel graag mijn klanten en geef ik graag veel waarde. Wanneer je de voucher inlevert, kan je kiezen uit een:

  • Ervaringssessie hypnotherapie ter waarde van €150
  • Hypnotherapie pakket (3 sessies) van €700 voor €500
  • Strategiesessie hele dag van €1.000 voor €600
  • 40% korting lidmaatschap Profitable Passion Inner Circle (€50/maand of €500/jaar)
    NB: je hoeft niet introvert te zijn om hiervan gebruik te kunnen maken!  😉

Sieraden Voucher t.w.v. €150
In de webshop van Kaya vind je een grote collectie sieraden voor dames, heren en kinderen die je kan personaliseren. Van betekenisvolle geboortesteentjes, een persoonlijke gravure tot handgeschreven teksten en zelfs vingerafdrukken: ieder sieraad vertelt een uniek verhaal. Bekijk de collectie hier.

Wil je jouw voucher hiervoor inzetten? Mail naar: info@kayasieraden.nl

Teamuitje superkorting
In Virtual Reality leer je elkaar pas echt kennen en beleef je grootse avonturen. Neem je team mee (gezin mag natuurlijk ook) en wij maken jouw voucher dubbel zoveel waard. Dit wordt een dag om lang aan terug te denken. Die 200 euro korting maakt er natuurlijk helemaal een feest van! Van escape rooms tot dikke actie!

Als je net zoals wij, meer dan 25 jaar actief bent in de wereld van automatisering, dan mag je wel van enige ervaring spreken. Ervaring en kennis, die echt nodig is. Met een simpele website, ga je de oorlog niet winnen! Daar willen wij jouw bedrijf graag bij helpen! Wij bieden een gratis intake gesprek aan t.w.v. € 100,- Als hier een offerte uit voortvloeit, dan geven wij een extra waardecheque t.w.v. € 500,-!

Hosting Katwijk biedt een jaar lang hosting aan voor je zakelijke domein, website, SSL beveiliging en e-mail inclusief dagelijkse backup en toegang tot het beheer portal bij inlevering van de voucher. Of laat door ons en onze partners je nieuwe website ontwerpen en ontvang 100 euro korting op de offerte!

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885