Acties

Ieder nieuw lid van BV Leiden ontvangt een voucher ter waarde van €100 (inclusief BTW) die zij kunnen besteden bij een ander BVL lid. Breng je als bestaand lid, een nieuw lid aan voor BVL: dan krijgt zowel het nieuwe lid, als het bestaande lid ook een voucher!

Wil je de voucher inleveren bij een BVL lid dat niet op deze pagina staat vermeld met een actie, neem dan  contact op met Irene dan kijkt ze of dat geregeld kan worden.  

Hieronder vind je de speciale acties waar je als lid van BVL gebruik van kunt maken met deze voucher.

Ook een actie maken voor je medeleden: vul het formulier hiervoor in.

Scan debiteurenproces t.w.v. €400 voor voucher

Je wil er natuurlijk niet aan denken maar ondernemen brengt ook risico’s met zich mee. Als je op factuur een dienst of goed levert kan het een keer voorkomen dat er niet wordt betaald. Met de voucher kun je een uitgebreide scan laten uitvoeren op je debiteurenproces. Wij helpen je met het verbeterplan de kans op non-betaling tot een minimum te beperken zodat jij kan ondernemen. Meer info vind je op www.credifixx.nl/zakelijk of bel 071–5555555

10% extra korting op de zaal- of kamerhuur

In het bezit van een BVL voucher? Bij Huys van Leyden krijg je niet alleen €100 voucherkorting op je vergadering, diner, borrel of hotelkamer factuur maar we geven je ook nog 10% extra korting op de zaal- of kamerhuur.

Maak indruk op je klant! Wij verzorgen de rest! Meer info: www.boutiquehotelsvanleyden.nl

Online marketing quickscan t.w.v. €495 met voucher

Campaigns&Results introduceert met trots Qlikr, jouw expert in online marketing. Ben je op zoek naar verbetering van jouw online aanwezigheid? Dit is je kans: vraag een quickscan t.w.v. €495 met aansluitende brainstorm aan in ruil voor je voucher. Onze specialisten voeren een uitgebreid kansenonderzoek uit en omvat aspecten zoals organische vindbaarheid (SEO), Google Ads (SEA) en Meta Ads. Ben je benieuwd wat de verbeterpunten zijn van jouw online strategie? Kijk voor meer informatie op: https://www.qlikr.nl/quickscan-aanvragen-bvl/.

Marketinginspiratie voor ondernemers | 6 maanden ContentCrafters t.w.v. €270

Wil jij groeien met jouw organisatie? Altijd frisse ideeën hebben voor je marketingactiviteiten, zelfs in de hectiek van je werkweek? Dan is ContentCrafters jóuw platform. We hebben onze kennis, en dat van onze partners, gebundeld. Dit vind je terug in praktische marketingtrainingen, vol actuele inzichten, toepasbare video’s en handige templates.

Speciaal voor BV Leiden leden: lever jouw voucher in voor 6 maanden gratis ContentCrafters t.w.v. €270. Je zit daarna nergens aan vast. Meer weten? Ga naar ContentCrafters.nl.Voucher €165 waard bij Fietstourtje.nl

Oranje Hollandse omafietsen en uw gids staan klaar midden in Leiden. Toerist zijn in eigen land is leuk. Kleine stukjes fietsen met onderweg verborgen en bekende parels met leuke weetjes en mooie verhalen met humor. We bezoeken we meerdere nostalgische horeca voor de inbegrepen hapjes en drankjes en avondeten. Een ontdekking waarbij al je zintuigen aangaan. Fietstourtje.nl is mogelijk voor groepen vanaf 8 personen.

Bij inlevering van de voucher ter waarde van €100 euro mag naast de korting ook 1 deelnemer geheel gratis aansluiten (t.w.v. €65).

€100 extra korting op coachingtraject ‘Verlies naar zwangerschap’


Zwangerschapsverlies, vaak snel terzijde geschoven en overladen met taboes, kan diepgaande effecten hebben, op jou persoonlijk en daarmee op je inzetbaarheid binnen je bedrijf. Het inzetten van gespecialiseerde begeleiding na een miskraam is een investering in zowel persoonlijk welzijn als zakelijk succes. Geen eindeloze praatsessies, maar vooral doen en ervaren. Dat is wat je bij mij vindt.

Voor meer info: www.mariposacoaching.nl. Profiteer nu van €200,- korting op jouw coachingstraject bij gebruik van de voucher.

Jouw voucher van € 100,- is € 300 waard!


Er komt een moment in het leven dat je denkt: “Ik moet nu toch écht iets in mijn leven anders gaan aanpakken!” Leefstijl, afvallen, bewuster met iets omgaan, plan maken voor de toekomst, op een andere manier leidinggeven of om kunnen gaan met de terug komende gedachten.Het moment dat je een nieuwe weg in wil slaan, maar je weet nog niet precies welke weg. Er is echt een manier om blijvende verandering in te zetten. En deze manier is nog NOOIT zo dichtbij geweest. Klik snel op deze unieke kans: Live Life!

Leasefiets voor een jaar met voucher

Eenvoudig een fiets voor je personeel Kent u dat, werknemers die altijd te laat komen omdat ‘de ketting er weer af lag’? Of betaalt u €4 per dag voor een ritje met de OV fiets? Dan is het tijd voor EasyFiets Zakelijk. Een zakelijk abonnement op een duurzaam gerecyclede leasefiets. Vanaf €9,92 per maand (ex btw) heb je al een fiets. Wij regelen het onderhoud, het is maandelijks opzegbaar en je kan zoveel fietsen leasen als jij en je bedrijf nodig hebben. Kijk op www.easyfiets.nl/zakelijk voor meer informatie.

Word een Klantenmagneet-sparsessie t.w.v. €197 voor voucher

Word een Klantenmagneet-sparsessie t.w.v. €197 met voucher
Als je meer klanten wil, moeten meer mensen weten dat je bestaat. Maar hoe pak je dat aan, waar begin je? Misschien probeer je al van alles, maar levert het nog (bijna) geen nieuwe opdrachten op. Lever jouw voucher in voor een sparsessie t.w.v. € 197 waarin we gaan kijken wat jij op korte termijn kan doen om nieuwe klanten aan te trekken.

Meer info: www.decommunicatiehelpdesk.nl

Een proefabonnement voor slechts €30 met de voucher!

Je begint voordelig met naailessen in ons atelier via BV Leiden! Lever jouw voucher in en krijg je eerste 6 lessen (proefabonnement) voor slechts 30 euro in plaats van 157,50. Elke ochtend avond zijn er naailessen voor volwassenen. Let op: Je kunt de voucher ook inzetten voor onze naailessen voor kids & tieners.
Meer informatie en aanmelden kan via de website: https://www.atelierkleurstof.nl/naailes-algemeen-3/

Megakorting met voucher voor brainsessie effectieve (telefonische) acquisitie

Transformeer jouw bedrijf met een exclusieve Brainsessie van 2.5 uur! Ontdek de kunst van effectieve (telefonische) acquisitie en ontketen het potentieel van jouw onderneming! Wat je krijgt:
●Inzicht in het unieke van jouw bedrijf ●Identificatie van potentiële klanten ●Inzicht in klantbehoeften en hoe deze te vervullen ●Een op maat gemaakte, pakkende pitch ●Praktijkoefeningen in een veilige omgeving ●Een lijst van max. 500 te benaderen bedrijven
Speciale Prijs! Normaal: €295 excl. btw. Nu: €150, excl. btw. Met voucher: slechts €50!

PA for a day! | BVL voucher is €162 waard

Draait je business zo goed dat je wel een PA of office manager kunt gebruiken maar weet je niet of dat wel iets voor jou is? Pak dan deze kans! Verzilver je voucher en krijg maar liefst 2,5 uur PA of office management dienstverlening op maat inclusief sparringsessie t.w.v. €162! Het voordeel van een freelance PA? Je hebt geen werkgeversverplichting maar wél de tomeloze inzet van een professional! Meer info over The Orderly Offic

Drie sessies Kinesiologie voor €90 i.p.v. €210

Wil je af van stress, vermoeidheid, onrust, lichamelijke spanning, vage klachten etc.? Kinesiologie helpt! In Drie sessies brengen we in kaart waar jouw klacht mee te maken heeft èn wat je eigenlijk wilt i.p.v. jouw klacht. Vervolgens help ik je om jouw klacht te verminderen of helemaal te laten verdwijnen, zodat je rust en energie gaat ervaren. Meer info: www.kaleidoscoop-kinesiologie.nl of mail me: info@kaleidoscoop-kinsiologie.nl.

Extra waardecheque van €500 bij offertetraject

Als je net zoals wij, meer dan 25 jaar actief bent in de wereld van automatisering, dan mag je wel van enige ervaring spreken. Ervaring en kennis, die echt nodig is. Met een simpele website, ga je de oorlog niet winnen! Daar willen wij jouw bedrijf graag bij helpen! Wij bieden een gratis intake gesprek aan t.w.v. €100 Als hier een offerte uit voortvloeit, dan geven wij een extra waardecheque t.w.v. €500!

€99,= extra korting met BVL voucher op DISC training

Wil je beter communiceren? Tijdens je klant- sales of netwerkgesprekken? Dan is dit je kans! Schrijf je in voor een DISC training van tijdvooruwbedrijf.nl.

Deelnemers ervaren deze training als positief, interactief en treffend. Met de voucher t.w.v. €100 betaal je slechts €99 excl. btw in plaats van €199 excl. btw. Meer weten? Ga naar www.tijdvooruwbedrijf.nl

Voucher is €150 waard bij Linkedin challenge

Wil jij zichtbaarder worden op LinkedIn? Een perfecte basis aanbrengen voor meer leads en klanten? Doe dan mee aan de LinkedIn challenge van Omzetcoach.nl. Deelnemers realiseren gemiddeld 5 tot 20 keer meer bereik! Jouw BVL voucher is bij ons €150 waard. Je betaalt dus slechts €347 excl. btw voor de challenge in plaats van €497 excl. btw. Je kunt meer lezen via www.omzetcoach.nl/linkedin-challenge. Wil je je voucher inwisselen neem dan even contact op zodat we een kortingscode voor je kunnen aanmaken. Uiteraard kun je je voucher ook gebruiken voor één van onze andere diensten.

VR -teamuitje | superkorting met voucher

In Virtual Reality leer je elkaar pas echt kennen en beleef je grootse avonturen. Neem je team mee (gezin mag natuurlijk ook) en wij maken jouw voucher dubbel zoveel waard. Dit wordt een dag om lang aan terug te denken. Die €200 korting maakt er natuurlijk helemaal een feest van! Van escape rooms tot dikke actie! Meer info: www.virtuorium.nl

€50 voordeel met voucher op bedrijfskleding en belettering

Communiceren met bedrijfskleding? Wij helpen je op weg om niet alleen een goede indruk achter te laten, maar ook bij een sterke eerste indruk. Bij Kleuropkleding.nl geven we je €50 euro voordeel bij inlevering van je BVL voucher op je bedrijfskleding, belettering op je bedrijfswagen, winkel of kantoorpand. Dat betekent €150 incl. in mindering op de factuur. Laat ons je helpen om te laten zien wie jij bent.

Risicoscan bedrijfsrisico’s met €95 voordeel!

Verzekeringen afsluiten is niet moeilijk. Maar waar verzeker je je nu wel voor en waar niet voor? Met een Risicoscan van MBR Verzekeringen breng je je bedrijfsrisico’s in kaart en krijg je een overzicht van zaken die je goed hebt geregeld en zaken waar je wellicht nog wat meer aandacht aan zou moeten besteden of zou moeten verzekeren. De prijs voor een Risicoscan is €195, excl. btw. MBR Verzekeringen biedt BVL leden die hiervoor hun voucher t.w.v. €100 inzetten; €95 korting.
Meer info: www.mbrverzekeringen.nl

Voucher €250 waard bij aan- of verkoop woning

Als je op het punt staat je woning te verkopen of een woning te kopen, ga je een spannende tijd tegemoet. Onze NVM-gecertificeerde makelaars staan voor je klaar. In bezit van een BVL voucher? Dan is deze €250 waard! Je ontvangt €250 korting op de aan- of verkoop van je woning via Alpina – vestiging Leiden. Meer info: www.alpina.nl

Extra cadeau t.w.v €39,95 euro bij verjaardagsabonnement

Jouw medewerkers verrassen met een origineel en persoonlijke cadeau op hun verjaardag? Sluit dan nu een verjaardagsabonnement (Comfort of Deluxe) af en ontvang €100 korting. Daarnaast ontvangt jouw organisatie ook een smakelijke verrassing om te delen met het team ter waarde van €39,95 inclusief BTW. Meer informatie over het verjaardagsabonnement. 

WordPress performance quick scan t.w.v. €250,- voor voucher

Heb je een WordPress site, maar ervaar je die als traag of heb je gewoon het idee dat het beter kan? Isource biedt in ruil voor de BVL voucher een quick scan aan om de performance van je WordPress site te analyseren en aan te geven of er verbeteringen mogelijk zijn. Normale prijs van de quick scan: €250

Twee coachwandelingen voor de prijs van één met voucher

Inspiratie nodig? Stap de Natuur in! Gun jezelf weer de geestelijke ruimte om kwalitatief goede keuzes te maken. Ervaar hoe het is om de rust en ruimte weer in je hoofd te voelen. Meer focus en creativiteit te ervaren en vol inspiratie aan de slag te gaan. Simpelweg door een verdiepend gesprek te voeren al wandelend in de natuur. Dus inspiratie nodig? Zet dan jouw voucher in voor twee coachwandelingen voor de prijs van één.

Interesse? info@stapindejuisterichting.nl
Meer over mijn werk als wandelcoach: https://stapindejuisterichting.nl/

Kies welke actie je wilt voor je voucher!

Geven loont! Als mindset en business coach voor introverte ondernemers help ik heel graag mijn klanten en geef ik graag veel waarde. Wanneer je de voucher inlevert, kan je kiezen uit een:

  • Ervaringssessie hypnotherapie ter waarde van €150
  • Hypnotherapie pakket (3 sessies) van €700 voor €500
  • Strategiesessie hele dag van €1.000 voor €600
  • 40% korting lidmaatschap Profitable Passion Inner Circle (€50/maand of €500/jaar)
    NB: je hoeft niet introvert te zijn om hiervan gebruik te kunnen maken!  😉

Voordeel bij zaalhuur & afsluitende borrel cadeau

Valk Exclusief Hotel Leiden beschikt over moderne en goed uitgeruste vergaderfaciliteiten die ideaal zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Als lid van BV Leiden profiteert u van €100 euro extra korting op de zaalhuur van uw eerstvolgende zakelijke bijeenkomst bij het inleveren van de voucher t.w.v. €100,-Daarnaast ontvangen alle deelnemers een afsluitende borrel in onze Brasserie, t.w.v. €12,50 per persoon.

Deze actie is geldig op maandag, woensdag of vrijdag, met een minimale afname van twee dagdelen. De actie loopt t/m 31 maart 2024.

Met voucher €200 korting op de plaatsing van een student

Last van arbeidskrapte binnen uw onderneming? Cliq Talents gaat de arbeidskrapte tegen door talentvolle studenten te koppelen aan een studiegerelateerde bijbaan. Kunt u wel een gemotiveerde & ambitieuze student gebruiken ter ondersteuning van uw organisatie? Wij weten de juiste studenten te vinden en hebben ze klaarstaan. Krijg nu in combinatie met de voucher €200 korting op de plaatsing van een student binnen uw onderneming! Voor meer informatie mail: timothy@cliq-talents.nl / www.cliq-talents.nl!

Sieraden Voucher t.w.v. €150

In de webshop van Kaya vind je een grote collectie sieraden voor dames, heren en kinderen die je kan personaliseren. Van betekenisvolle geboortesteentjes, een persoonlijke gravure tot handgeschreven teksten en zelfs vingerafdrukken: ieder sieraad vertelt een uniek verhaal. Bekijk de collectie hier.

Wil je jouw voucher hiervoor inzetten? Mail naar: info@kayasieraden.nl

Adviesgesprek arbeidsrecht t.w.v. €195 voor voucher

Mr. Annemieke Stoop van Stoop Advocatuur is sinds 2002 volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht. Leden van BV Leiden met een voucher kunnen vrijblijvend gebruik maken van een adviesgesprek van één uur, ter waarde van €195. Van arbeidsovereenkomst tot ontslag: als het om arbeidsrecht gaat kunt u bij Annemieke terecht.

Illustraties of animatie t.w.v. €197 voor voucher

Studio Steenpaal maakt animaties en illustraties om jouw verhaal visueel te ondersteunen. Aanbieding voor BVL-leden met voucher: 4 illustraties of 1 animatie die je voor je social mediakanalen of op je site kunt gebruiken (t.w.v. €197)
https://studiosteenpaal.nl/kennismaken/

Mediterrane lunch met €40 voordeel

Heb je binnenkort een belangrijke meeting? Verras je opdrachtgever met een verse mediterraanse lunch.
Een heel groot deel van ons assortiment is vegetarisch en veganistisch. Lekker en gezond en elke dag vers bereid. Kies uit een luxe Midi-broodje of salade + verse sap of soep naar keuze voor 8 personen. Gebruik hiervoor dan de BVL voucher!

Kijk op https://midileiden.nl/menukaart/ voor het menu.

STAY IN TOUCH

Copyright 2024 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. +31 71 5127885