Succesvol Verkopen


zaterdag 1 februari van 09:00 - 17:00Fletcher Hotel Leiden, Bargelaan 180, vijfde etage meeting center

Op 1 februari organiseert BVL lid Franck Fielemon samen met het team van Omzetcoach.nl het eerste Succesvol Verkopen Evenement.

 

Een waardevol programma met 3 key notes over succesingrediënten van succesvol verkopen, new business en zelfverzekerd en succesvol onderhandelen. Daarnaast zijn er maar liefst zes workshops over marketing en sales anno 2020.

 

Succesvol verkopen gaat ondernemers en verkopers helpen om;

 

  • Meer rendement uit verkoopinspanningen en marketingeuro’s te halen
  • Met meer zelfverzekerdheid en plezier producten en diensten te verkopen
  • Gestructureerder te werken waardoor meer omzetkansen gecreëerd en verzilverd worden
  • Meer rust te krijgen rondom het verkoopproces én meer te verkopen met minder weerstand
  • Een hogere omzet en een betere marge te realiseren

 

Het programma en tickets vind je hier

www.omzetcoaching.nl/succesvol-verkopen-1-februari

 

Honderd euro korting voor BVL leden

Om zoveel mogelijk leden van BV Leiden de mogelijk te geven hierbij aanwezig te zijn geven wij als medelid van onze vereniging alle andere leden de mogelijkheid om met 100,- korting een ticket te boeken. Gebruik hiervoor deze kortingscode bij de boeking 100-bvl-discount

 

Omdat we weten zeker dat het programma heel relevant is voor veel meer verkopers en ondernemers vragen we ook de hulp van BVL leden. Leden mogen ook enkele relaties uitnodigen en gebruik laten maken van deze korting. Het delen van ons evenement naar mensen voor wie het waardevol kan zijn past ook helemaal bij sociaal verkopen. Namelijk relevant zijn voor je netwerk, geven en verbinden.

 

De normale ticketprijs bedraagt 197,- ex btw en met de kortingscode kun je dus een ticket boeken voor slechts 97,- ex btw.