Singelbierwandeling, bijna 7km fantastisch wandelen met 8 bierstops!


zondag 20 september van 13:00 - 21:00Leiden

Op 20 september 2020 organiseert Bierwandeling.nl (het samenwerkingsverband van ProKwadraat en Bierproeverij Op Eigen Wijze) de allereerste editie van de Singelbierwandeling.nl. Een stevige wandeling van bijna 7 kilometer langs 8 horeca-etablissementen langs de Leidse singels.

 

De deelnemers maken dan gelijk kennis met het Singelpark waarvan de laatste bruggen op dit moment worden gerealiseerd. Het resultaat is een sensationeel aansluitend park langs de singels is ontstaan. In de acht locaties worden bieren uit de directe omgeving van Leiden getapt in een speciaal glas en voorzien van een klein bijpassend hapje. In de locatie is de brouwer paraat om toelichting te geven of is een beschrijving aanwezig van het getapte bier.

 

Deelnemen kan door een ticket te kopen bij Bierwandeling.nl of bij de deelnemende slijters. Start vanaf 13.00 uur. Deelname aan de Singelbierwandeling kost € 32,50 p.p. Hiervoor ontvangt men een uniek Bierwandelingglas (15 cl), routebeschrijving en acht bierbonnen. In elke locatie wordt een stempel gezet en als de Singelbierwandeling is volbracht ontvangt de deelnemer op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde.

 

Meer informatie op www.singelbierwandeling.nl.