Ontwikkel een winnaarsmentaliteit met oud-hockeycoach Rob Wuijster


maandag 3 mei van 16:00 - 17:15Online

Inschrijven

Topsporters hebben een plan en geven het niet op als het nu niet lukt. Topsporters zijn gefocust en hebben een enorme winnaarsmentaliteit. En dat is precies wat je als ondernemer ook goed kan gebruiken. Maar hoe ontwikkel je die winnaarsmentaliteit bij jezelf? Dat vertelt voormalig hockey-bondscoach Rob Wuijster tijdens een online presentatie ‘Het creëren van een winnaarsmentaliteit’ op maandag 3 mei.

 

Een sportteam dat technisch en tactisch zwakker is, kan van een veel sterker winnen! Hoe? Door een brandend verlangen te hebben om te winnen! Met het hebben van een winnaarsmentaliteit  kun je je tekortkomingen compenseren. En een topteam kan alleen optimaal presenteren wanneer de teamleden echt willen winnen. Tijdens deze presentatie vertelt Rob hoe hij bij zijn teams een winnaarsmentaliteit en een brandend verlangen om te winnen ontwikkelde.

 

Na de presentatie heb je:

  • Inzicht gekregen hoe belangrijk het hebben van een winnaarsmentaliteit is.
  • Technieken gekregen waarmee je een winnaarsmentaliteit bij jezelf, bij je medewerkers en teams kunt creëren.

 

Rob Wuijster is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale herenhockeyteam en mental coach in de topsport. Als mental coach is Rob werkzaam geweest bij onder andere de Nederlandse Rugby Bond, bij de Nederlandse IJshockeybond en bij twee voetbalclubs in de Jupiler League. Rob is altijd geïnteresseerd geweest hoe het komt dat bepaalde mensen en teams zo succesvol geworden zijn. Zijn kennis en ervaring met topsporters vertaalt hij in deze presentatie naar het bedrijfsleven.

 

Ben je er ook bij? Meld je aan, dan ontvang je de link van te voren, zodat je deze inspirerende sessie kan bijwonen.

Inschrijven evenement

Je schrijft je in voor: Ontwikkel een winnaarsmentaliteit met oud-hockeycoach Rob Wuijster op maandag 3 mei

Evenementen formulier (1)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tot op heden aangemelde personen:
    0