Ondernemersdag071


donderdag 21 november van 16:00 - 19:00Flora Rijnsburg

Meld je alvast aan voor Ondernemersdag071!

 

Donderdag 21 november organiseren de gezamenlijke ondernemersverenigingen in de Leidse regio een nieuwe editie van Ondernemersdag071. Op een bijzondere locatie. Bij Royal FloraHolland: de bloemenveiling in Rijnsburg waar jaarlijks ruim € 4 miljard  aan bloemen en planten wordt verhandeld. Mis het niet, noteer de datum in je agenda of meld je alvast aan!

 

Waarom je hierbij moet zijn?
Ondernemersdag071 is dé gelegenheid voor het ophalen van commerciële kansen en het ontmoeten van collega-ondernemers uit de regio. Op www.ondernemersdag071.nl  maken we binnenkort meer bekend over de inhoud van het programma en vind je nadere details.

 

Programma en uitnodiging
Op 21 november van 16:00 tot 19:00 uur wacht je een dynamisch, interactief programma en een actieve netwerkborrel. Met BNR-presentator Rens de Jong, winnaar Dagvoorzitter van het jaar, gespecialiseerd in alles wat het ondernemerschap, innovatie en technologie raakt. En Janine Vos, winnares van de Chief HR Officer Award of The Year 2017.

 

Met vriendelijke groet,
De organiserende ondernemersverenigingen

 

P.S. Fotografie
Bij de Ondernemersdag071 zijn fotografen aanwezig. Foto’s worden alleen gebruikt voor de organisatie van Ondernemersdag071. Wanneer u bezwaar heeft om gefotografeerd te worden kunt u dat bij de entree aangeven.