BVL Running Dinner


dinsdag 13 oktober van 17:30 - 22:00Diverse locaties

Ook dit jaar hebben we ons jaarlijkse succesvolle Leidse Running Dinner. Wat is het fijn om elkaar weer te kunnen treffen en tegelijkertijd op verschillende locaties te genieten van een mooi diner.

 

Het concept is dat we met een aantal groepen de stad door gaan en dat elke gang in een ander restaurant gegeten wordt. Naast kennismaking met verschillende restaurants is er ook even echt de tijd om je tafelgenoten en mede BVL leden te leren kennen. Natuurlijk doen we alles binnen de RIVM-richtlijnen, in de restaurants is er ruimte om 1.5 meter afstand te kunnen houden.

 

Voorgaande jaren hebben we gezamenlijk op één locatie afgesloten met een dessert en een borrel. Dat doen we nu ook, maar een klein beetje anders. We zullen de totale groep verdelen over 2 locaties voor het dessert en de afsluitend borrel. Zo houden we het binnen de vastgestelde RIVM-richtlijnen en kunnen we toch beetje gezamenlijk afsluiten.

 

We hebben dit jaar weer een aantal leuke restaurants weten te strikken zoals Rembrandt Roast, C’est ca, De Gaanderij, Galerie Café Leidse Lente. Je ontvangt maandagochtend 12 oktober een mail waarin staat bij welk restaurant je gaat starten.

 

Eigen bijdrage aan het Running Dinner bedraagt € 17,50 exclusief BTW. Hiervoor krijg je een voor-, hoofd- en nagerecht en 1 drankje per gang. Bij de inloop van het 1e restaurant krijg je ook een drankje. Na aanmelding én betaling, ontvang je automatisch een factuur per mail.

 

Heb je dieetwensen of allergieën waar we rekening mee moeten houden, dit graag doorgeven aan Irene per mail: i.slats@bvleiden.nl

 

Programma
17:30 – 17:45 uur | Inloop bij het eerste restaurant waar je wordt ingedeeld
17:45 – 18:45 uur | Voorgerecht
18:45 – 19:00 uur | Wisseling van restaurant
19:00 – 20:15 uur | Hoofdgerecht
20:15 – 20:30 uur | Wisseling van restaurant
20:45 uur | Dessert met afsluitende borrel verdeeld over twee restaurants

 

Ondanks de te houden afstand weten we zeker dat dit een fantastische avond gaat worden!

 

AANMELDEN