BVL Online speeddaten


woensdag 13 januari van 00:00 - 00:00Online

De live versie van BVL Meet & Greet kon helaas niet doorgaan vorig jaar. Maar omdat juist in deze tijd een sterk en betrouwbaar netwerk belangrijk is, gaan we online speeddaten! Gewoon via Zoom, want dat is iedereen onderhand zo gewend.

 

Via zogenaamde breakout rooms maak je 1-op-1 kennis met verschillende mede-BVL-leden. In een sessie van een uur leer je zo 4-5 leden beter kennen. En het mooie is, je hoeft niet eerst over koetjes en kalfjes te praten – daar heb je namelijk helemaal geen tijd voor. Je mag gewoon vragen waar je naar op zoek bent, want het thema is ‘Wat kan ik voor je doen?’. Het maakt niet uit of je nu in een lastige tijd zit of niet, er is altijd wel iets waar jouw mede-leden je mee kunnen helpen. Heb je meer klanten nodig of zoek je mensen om mee samen te werken bijvoorbeeld? Ondernemers willen elkaar over het algemeen graag helpen, maar ze zijn niet helderziend. Dus hoe specifieker je zoekvraag, hoe groter de kans dat iemand je ermee kan helpen.

 

We organiseren op 13 januari twee sessies, om 10.00 uur en om 19.30 uur, zodat iedereen de kans heeft om bij een van de twee aan te sluiten. Allebei mag natuurlijk ook!

 

Doe je mee? Schrijf je dan snel in en geef je gewenste tijd aan. Een dag van te voren ontvang je van ons de Zoomlink, zodat je erbij kan zijn.

 

Inschrijfformulier BVL Online speeddaten 13 januari 21