BVL Culinair: topchefs bereiden hun mooiste gerecht


maandag 12 november van 17:30 - 21:00:00Sligro Rooseveltstraat 57, 2321 BL Leiden

Genieten van mooie, culinaire gerechten en tegelijk je zakelijk netwerk uitbreiden, dat is een prima combinatie wat BV Leiden betreft. Daarom organiseren we op 12 november in samenwerking met en bij Sligro Leiden een culinaire avond. Bekende chefs van restaurants uit de regio bereiden deze avond speciaal voor ons hun mooiste gerecht.

 

BV Leiden Culinair is een walking dinner in kleine groepen langs acht ‘minirestaurants’ in de Leidse vestiging van horecagroothandel Sligro in de Rooseveltstraat. Deelnemende restaurants zijn In den Gapende Eter, Suzie & van Aken, Sumatra House, Catootje aan de Markt, Dartel, Onder de Linden, De Klok en Va Bene.

 

Elke chef geeft uitleg over zijn signature dish en schenkt uiteraard een bijpassend drankje. ViervoorhalfJazz, een zevenkoppige band van Minerva-studenten, zorgt voor de muzikale omlijsting. Ondertussen is er ruim de gelegenheid om te netwerken en bij te kletsen met je medeleden.

 

We sluiten de avond gezamenlijk en feestelijk af met een borrel en een spetterend optreden van De Slechte Band, oer-Leids en gegarandeerd feest. Meezingen mag!

 

Introducés zijn van harte welkom op deze culinaire avond. Dus ken je ondernemers die ook hun netwerk willen uitbreiden? Of vind je het gezellig om je partner mee te nemen? Nodig ze uit en laat ze kennismaken met BVL!

 

Programma

17.30 uur: inloop

18.00 uur: welkomstwoord

18.15 uur: start culinaire programma in groepen

20.45 uur: gezamenlijk naborrelen met optreden van De Slechte Band

22.00 uur: einde

 

BVL Culinair is vol, u kunt zich niet meer aanmelden.