BVL Online Pubquiz met borrelplank


woensdag 18 november van 17:30 - 20:30Online

Als ondernemer moet je flexibel zijn. Dus nu de komende tijd (netwerk)evenementen met grotere groepen weer even niet mogelijk zijn, gaan we als BV Leiden gewoon weer online. Dit keer met de BVL Online Pubquiz op 18 november.

 

Doe mee met een team van maximaal 4 personen. Stel zelf je team samen, bijvoorbeeld met je collega’s in de vergaderzaal van je bedrijf of met een paar mede-BVL-leden. Of laat je door ons indelen in een team, wie weet wat voor leuke ondernemers je zo ontmoet.

 

BV Leiden zorgt voor een borrelpakket met heerlijke hapjes en drankjes. Deze moet ’s middags tussen 16.00 en 17.00 uur opgehaald worden door één van de teamleden. Locatie volgt per mail.

 

Geef bij je aanmelding door of je al een team hebt (maximaal 4 personen) of door ons ingedeeld wilt worden. En geef ook aan of je beschikt over een vergaderzaal of andere grote ruimte waar je een team kan ontvangen. Benodigdheden: bij voorkeur twee laptops (of andere schermen), een voor het bekijken van de quiz via Zoom en een voor het beantwoorden van de vragen. Inloglinks en uitleg volgen per mail.

 

Het is een beetje anders dan anders, een pubquiz die niet in een kroeg plaatsvindt. Maar we maken er toch een gezellig evenement van! Doe je mee?

 

INSCHRIJVEN

 

Inschrijfformulier Online Pubquiz met borrelhappen

  • Als je namens een team inschrijft zien we de inschrijver als teamcaptain.