BVL Lunch Walk & Talk


donderdag 18 maart van 12:00 - 13:30Singelpark

Inschrijven

Als de coronamaatregelen het toelaten, organiseren we op 18 maart, op gepaste afstand en met inachtneming van de regels, de BVL Lunch Walk & Talk. Lekker buiten, genietend van de mooie Leidse binnenstad. Een frisse neus én (beter) kennismaken met een collega-ondernemer.

 

In tweetallen wandel je het prachtige nieuwe Singelpark, een wandeling van ongeveer 6 km, grotendeels langs de binnenstadkant van de singels. Zoals je van ons gewend bent, regelen we een versnapering voor onderweg. Bij de startlocatie ontvang je een lunchpakket en een plattegrond.

 

We starten in kleine groepjes op verschillende locaties in een aantal shifts. Een dag van tevoren ontvang je een mail met daarin jouw starttijd en startlocatie. Zorg dat je op de afgesproken tijd op de locatie bent. We gaan ervan uit dat het tegen die tijd namelijk ook nog niet wenselijk/toegestaan is om met grotere groepen bij elkaar te komen. (Het naleven van de regels doe je niet alleen voor jezelf en je naasten, maar ook voor de uitstraling van BV Leiden.)

 

Op deze manier hopen we elkaar weer live te kunnen zien en hoeven we elkaar niet nog langer te missen. En na al dat ge-Zoom van het afgelopen jaar, is wandelend netwerken ook weer eens wat anders.

 

Datum: 18 maart

Start: tussen 12.00 en 12.30 uur

 

Precieze starttijd en -locatie ontvang je een dag van tevoren per mail.

Inschrijven evenement

Je schrijft je in voor: BVL Lunch Walk & Talk op donderdag 18 maart

Evenementen formulier (1)

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tot op heden aangemelde personen:
  • Irene Slats- van Ommen - BV Leiden
  • 1