BVL kijkje in de keuken van


maandag 18 november van 17:30 - 21:00:00JAN© - Voorschoterweg 23G - Valkenburg

In het kader van de kernwaarden waar BV Leiden voor staat “Verbinden en Doen” hebben twee BVL leden elkaar gevonden voor een samenwerking met een prachtig eindresultaat. Cassonade Projectinrichting heeft de complete verbouwing voor JAN© Accountants & Adviseurs gerealiseerd.

 

In de zoektocht naar nieuwe huisvesting heeft JAN© een prachtlocatie gevonden, het LIMES-gebouw aan de N206 richting Katwijk. Nadat Cassonade het compleet nieuwe inbouwpakket gerealiseerd heeft, is JAN© inmiddels een aantal weken trotse gebruiker van het nieuwe kantoor!

 

Op de tweede etage van het LIMES-gebouw is een mooie kantooromgeving gerealiseerd die past bij de huidige behoeftes van JAN© en hun klanten. Een inspirerende werkomgeving voor de medewerkers. En een plek waar klanten zich welkom voelen in de huiskamer, waar ze ontvangen worden met een goede kop koffie om in een informele ruimte de cijfers door te nemen.

 

Ben je benieuwd naar het resultaat van de samenwerking? En hoe je van een leuk idee de transitie maakt naar een uitvoerbaar plan dat uiteindelijk leidt naar de realisatie van een nieuw kantoor? Dan is dit je kans!

 

JAN© en Cassonade Projectinrichting organiseren samen met BVL een mooi en goed verzorgde avond en nodigen je uit om op 18 november langs te komen. Je krijgt een kijkje achter de schermen en daarnaast een heerlijk 5-gangen Walking Dinner bij Restaurant LIMES aan den Rijn.

 

Programma
17:30 – 18:00 uur: ontvangst
18:00 – 18:15 uur: presentatie Cassonade projectinrichting en JAN©
18:15 – 18:30: rondleiding Groep 1 nieuwe kantoor JAN©
18:30 uur: start 5 gangen walking diner LIMES aan den Rijn
18:30 – 18:45 uur: rondleiding Groep 2 nieuwe kantoor JAN©
18:45 uur: vervolg walking diner
20:00 – 21:00 uur Afsluitende borrel

 

 

* Vol = Vol
* Aanmelden is echt komen
* Indien uw afmelding na 16 november komt en de plek niet ingenomen kan worden door iemand van de reservelijst, zijn wij genoodzaakt de kosten van het diner (€53,- exclusief BTW) aan u door te belasten. Als u inschrijft voor dit event gaat u akkoord met deze voorwaarde.
* Maximaal 2 aanmeldingen per bedrijf
* Eventuele dieetwensen per mail doorgeven aan Irene – i.slats@bvleiden.nl