BVL | isource Autorally


dinsdag 20 april van 16:30 - 20:30LVV Lugdunum - Oegstgeesterweg 2, 2334 BZ Leiden

Heb jij ook zo’n zin om er weer lekker op uit te gaan?

 

Doe dan mee met de BVL | isource Autorally. We zorgen dat er onderweg ook nog wat te puzzelen is, dus naast het autorijden en genieten van de omgeving, moet er ook nog opgelet worden.

Samen met de andere BV Leden ga je op pad met je eigen auto. Geheel naar wens alleen of met een collega-ondernemer. Je schrijft je dus alleen in of samen met degene met wie je samenrijdt.

 

Bij de start van de rally ontvang je een routeboek en kan je gaan rijden. Gedurende de rally wordt je route gecontroleerd middels de Rallycheck app van isource.  Na afloop ontvang je een gedetailleerd overzicht van de gereden route en een individuele score waarop aangegeven wordt hoe goed je de route hebt gereden.

 

Is er dan genoeg tijd om te netwerken? Jazeker!  We verzamelen om 16.30uur en starten met een kleine maaltijd. Dit kun je afhankelijk van de coronamaatregelingen buiten of in de auto nuttigen.

 

Uiterlijk 17.30 uur vertrekt de laatste auto en dan hopen we rond 19.45 uur weer retour te zijn om  met een drankje te kunnen afsluiten als de coronaregels ons dat toestaan.

 

Wij hebben er weer heel veel zin in! Geef jij dus snel op! Maximaal 50 equipes kunnen zich inschrijven. Dus vol=vol.

 

Om zeker te zijn dat iedere inschrijver ook daadwerkelijk komt opdagen vragen wij een betaling van €25,- welk bedrag in de week na de rally wordt terugbetaald bij daadwerkelijke deelname. Dus ga je mee, dan heb je geen kosten!

 

 

INSCHRIJVEN