BVL IntoKerst


woensdag 18 december van 17:30 - 21:00Scheltema - Marktsteeg 1 Leiden

Dit jaar vieren we het gezellige BV Leiden Kerstevent op een historische locatie, de textielfabriek uit 1817 van Jacobus Scheltema. Scheltema won internationale prijzen op het gebied van wollen dekens. Deze wollen dekens zijn er al lang niet meer, maar we zorgen voor een gezellig warme aankleding.

Zakelijk magazine Leiden INTO Business maakt traditiegetrouw de ‘Top 50 van machtigste mensen van Leiden’ bekend. De Machtigste van 2019 loopt in ons midden. Wie dat is, wordt op ludieke wijze bekend gemaakt. En hoe heeft de eerste machtigste vrouw van Leiden dit ervaren? Heeft Henriëtte van Baalen nog tips voor ons als ondernemers?

 

Goed doel
Ook aan dit Kerstevent is weer een goed doel gekoppeld. Na het mooie bedrag dat we vorig jaar voor ouderen hebben opgehaald, hebben we dit jaar gekozen voor Stichting Mixclubs. Stichting Mixclubs staat voor ondernemerschap als antwoord op kansenongelijkheid en onvoldoende burgerschap bij kinderen. Mixclubs maakt kinderen zelfredzaam door ze te leren ondernemen en mee te nemen de wereld in. De kinderen zetten een bedrijfje op met hulp en advies van bedrijven die zij zelf benaderen. Tijdens het kerstevent verkopen de kinderen een aantal producten die ze zelf gemaakt hebben. Neem dus de portemonnee mee! Geen cash op zak? Geen probleem, er is een pinapparaat. Ook de entree van € 15,- exclusief BTW gaat volledig naar het goede doel

 

Jukebox
Bij de jukebox kun je – tegen betaling – je favoriete songs aanvragen, allemaal voor het goede doel. En ben je de muziek van je collega-ondernemer zat? Geen probleem, als je maar genoeg biedt, zet de DJ vast een ander liedje op.

Verder zal deze avond bestaan uit feestelijke hapjes en drankjes en natuurlijk netwerken. Zodat we 2019 met de laatste deals, ondernemend af kunnen ronden.

 

Programma
17.30 uur: Ontvangst
18.00 uur: Welkom door voorzitter BV Leiden; Erna Kortlang
18.15 uur: Borrel met walking dinner
19.30 uur: Machtigste van Leiden
19.50 uur: Vervolg borrel en walking dinner
21.00 uur: Einde

 

Er is geen mogelijkheid meer tot aanmelden

 

Wie hebben zich al aangemeld… even klikken
(geen realtime update)