GEANNULEERD | BVL op het water met overheerlijke BBQ


woensdag 9 september van 16:45 - 19:30Rondvaart Leiden - Aalmarkt 4

Deze dag is volgeboekt

 

We gaan in de herkansing, laten we hopen dat we nu wel lekker weer hebben en het niet zoals in juli hoeven te annuleren.

 

We maken een combi van de Sloepentocht en de Business BBQ en we maken dit keer gebruik van de sloepen van Rondvaart Leiden. Zo kunnen we ons aan de (1.5 meter) richtlijnen van het RIVM houden. We houden per boot een groepsgrootte van +/-10 personen aan, dus we zitten lekker ruim maar zeker niet minder gezellig! Aan boord verzorgen we een borrel en een overheerlijke BBQ.

 

We varen in principe met 4 boten per keer op 9 en 10 september. Is de animo hoog kunnen we het aantal boten altijd nog opschalen.

 

Omdat deze vorm van netwerken kostbaar is, kunnen we ons geen annuleringen veroorloven. Daarom vragen we je bij inschrijving de kosten van € 55,00 inclusief BTW te voldoen, maar…….als je gewoon meevaart volgens plan, wordt het bedrag de week na het varen helemaal teruggestort! Dus als je gewoon meevaart heb je geen kosten aan deze overheerlijke vaartocht.

 

Indien we rekening moeten houden met het eten i.v.m. allergie, dieet, etc…. Geef het aan bij het aanmelden of stuur Irene even een mailtje: i.slats@bvleiden.nl


Programma

16:45 – verzamelen
17:00 – afvaart
19:30- weer terug bij startpunt

 

Parkeren kan goed bij de Haagweg!

 

Als de weersvoorspellingen slecht zijn, beslissen we een paar dagen van te voren of het varen doorgaat en krijg je bericht per mail (als je bent aangemeld)