GT Webinar Prinsjesdag

Op 21 september 2021 is het Prinsjesdag. Op dit moment is het kabinet demissionair. Er is nog geen nieuw kabinet en dus nog geen regeerakkoord. De verwachting is daarom dat de nieuwe fiscale maatregelen beperkt zijn.

Vanwege de coronacrisis, internationale fiscale ontwikkelingen en de toeslagenaffaire is er wel behoefte aan nieuwe wetgeving. En uiteindelijk zullen in een regeerakkoord ook de plannen van een nieuw kabinet worden opgenomen. In ons webinar van 22 september gaan wij in op de plannen die op Prinsjesdag bekend zijn gemaakt. Afhankelijk van de actualiteit nemen wij u mee in de ontwikkelingen, mogelijkheden van nieuwe wetgeving en de richting die een (eventueel) nieuw kabinet op wilt.

Wanneer interessant?

U wilt weten wat er voor u verandert. Hoe gaat het verder met de coronasteunmaatregelen? Wat is de toekomst van de bedrijfsopvolgingsregeling? Wat doet het tarief voor de vennootschapsbelasting? Hoe wordt de woningmarkt geholpen? Blijft de hypotheekrenteaftrek in stand? Hoe gaan we om met het verschil tussen werknemers en zzp’ers? En dit zijn maar een paar van de mogelijke onderwerpen die aan bod komen.

Voor wie

Speciaal voor dga’s, CFO’s, CEO’s, finance managers, controllers, in het mkb.

Wanneer?
Live, op woensdag 22 september van 10.00 tot 11.00 uur.

Na afloop ontvangt u per e-mail de opname van het webinar, de presentatieslides en de gestelde vragen inclusief bijbehorende antwoorden.

Kunt u niet deelnemen aan dit webinar?
Meld u dan toch aan. Enkele dagen na het webinar, ontvangt u een link naar de opname om op een later moment terug te kijken.

Aanmelden
Om aan te melden, klik HIER.

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885