Webinar: Het regeerakkoord en coronasteun, wat betekent dit voor u?

Eindelijk, het Regeerakkoord is een feit. De plannen van het nieuwe kabinet voor de komende vier regeringsjaren zijn bekend. U wilt natuurlijk maar één ding weten: Wat betekent dit voor u en uw onderneming? Dan mag u ons webinar van 18 januari 2022 niet missen!Gaat de belasting op arbeid echt omlaag? Gaat de btw omhoog en kan ik dat dan doorberekenen aan mijn klanten? Wordt rekeningrijden ingevoerd? Wat is het standpunt van het kabinet over actuele fiscale vraagstukken als belastingheffing van ondernemers, werken met zzp’ers, belastingheffing in box 3 en de eigen woning? Deze en andere vragen bespreken wij in ons webinar, voor MKB-ondernemers.

Maar Nederland heeft ook nog steeds te maken met coronamaatregelen. Wij bespreken de actuele stand van zaken van de coronasteun en gaan in op de mogelijkheden van NOW, TVL en het uitstel van betaling van belastingen. Hoe vraagt u deze regelingen aan en waar moet u op letten? Stuk voor stuk vraagstukken die u raken in de dagelijkse praktijk.

Tijdens het webinar heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers. Enkele dagen na het webinar ontvangt iedereen die zich aangemeld heeft een e-mail met de opname, eventuele presentatieslides en de gestelde vragen met bijbehorende antwoorden.

AANMELDEN


STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885