BVL Luncht met

Verdiepen, inspireren, verbinden en doen zijn de vier thema’s waar BV Leiden zich op richt. Dit doen we door het organiseren van de evenementen waarbij leden elkaar kunnen ontmoeten. Sinds kort zoeken we nog meer de verdieping en verbinding op met BVL Luncht met… Elke maand worden 8 tot 10 leden uitgenodigd voor een heerlijke lunch. Want wat verbindt mensen nou meer dan samen eten? De eerste edities van BVL Luncht met… zijn een feit en smaken naar meer.

Je zit aan tafel met leden die pas lid zijn of al heel lang, van zzp’ers tot MKB’ers. In informele sfeer en met een gemêleerd gezelschap leer je elkaar beter kennen en ontdek je wat je voor elkaar kan betekenen. Een ander soort ‘evenement’ dan je misschien van BVL gewend bent, maar juist het kleinere gezelschap en daardoor de persoonlijke aandacht voor elkaar wordt door de deelnemers als zeer prettig ervaren.

Wil jij ook een keer meelunchen? Meld je dan aan voor de volgende BVL Luncht met…. Per keer is er plek voor maximaal 10 deelnemers. Het duurt van 12:00-13:30 uur. De locatie van deze  lunch is nog niet bekend, maar het is wel in Leiden. Vooraf krijg je een deelnemerslijst gemaild, zodat je alvast weet met wie je aan tafel komt te zitten.

Let op: het is de bedoeling dat alle leden een keer uitgenodigd worden voor BVL Luncht met… Als je geweest bent, ben je dus even niet meer aan de beurt. En aanmelden is komen! We zijn met een kleine groep, dus een afmelding heeft direct effect op de lunchbijeenkomst. Als er dan toch iets tussenkomt wat niet anders kan, laat het Irene dan zo snel mogelijk weten: i.slats@bvleiden.nl

Gastheer/gastvrouw worden?

We zijn steeds te gast bij een van de leden, die kort zijn bedrijf mag presenteren. Wil jij met je bedrijf een keer gastheer/-vrouw zijn van BVL Luncht met…? Laat dat dan graag aan Irene weten.

DEZE LUNCH ZIT AL VOLGEBOEKT – DE UITNODIGING VOOR DE VOLGENDE LUNCH VOLGT IN DECEMBER IN UW MAIL

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885