BVL Doet!

Verbinden en doen zijn twee van de vier thema’s waar BV Leiden zich op richt. En die twee komen samen op 7 december – de Dag van de Vrijwilliger – tijdens BVL Doet! BVL-leden steken die dag de handen uit de mouwen bij verschillende maatschappelijke organisaties in Leiden van 14:00-17:00 uur. Gezellig samen een paar uurtjes vrijwilligerswerk doen en ondertussen leer je je medeleden beter kennen. Want netwerken kan natuurlijk ook met een schoffel of een verfkwast in je hand. En we sluiten af met een gezamenlijke borrel met alle BVL-vrijwilligers.

Suggesties voor een project?
Allereerst gaan we op zoek naar een aantal projecten waar de hulp van zo’n tien BVL-vrijwilligers per project goed van pas komt. Heb je een suggestie voor zo’n project? Laat het Irene weten via info@bvleiden.nl. Misschien ben je zelf al vrijwilliger bij een organisatie waar een klus maar steeds blijf liggen. Vele handen maken licht werk, dus dit is een mooi moment om die klus op te pakken.

Aanmelden als vrijwilliger
In een later stadium maken we bekend welke vrijwilligersprojecten we gaan oppakken, maar kan je je alvast aanmelden voor BVL Doet!

Bezorg je zelf en een ander een mooie middag en geef je op!AANMELDEN

WIE KOMEN ER OOK?

Elles Bemelman
Restaurant de Gaanderij
Esther Weidema
Studio Projectie BV
Irene Slats-van Ommen
BV Leiden
Kasper Richmond-de Graaff
EasyFiets
Petra Akkerman
st. De Werkwissel
Raymond Kerkvliet
FEST Invest BV
maaike mentink
Winston & Partners

STAY IN TOUCH

Copyright 2021 - BV Leiden - All rights reserved.

Rabobank NL58RABO0170708535

K.v.K. 28108576

BTW : NL819299273B01OVER BV LEIDEN

Stationsweg 26

2312 AV Leiden

E. info@bvleiden.nl

T. 071 5127885